joi, 5 august 2010

Peste 40 de arbitri refuză să colaboreze cu Marian Deaconu?

Până în momentul de faţă peste 40 de arbitri din cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova au depus cereri de indisponibilitate pe perioade cuprinse între 3 şi 12 luni! Acesta poate fi considerat un semnal clar că sunt numeroşi arbitri care nu par dornici să colaboreze cu noua conducere a Comisiei Judeţene de Arbitri, condusă de Marian Deaconu şi instalată abuziv de Silviu Crângaşu. Penrtu că numărul acestor cereri este mult prea mare faţă de un număr firesc de câteva astfel de cereri care existau în permanenţă.
Îmi aduc aminte că Silviu Crângaşu declara că este pregătit să facă faţă oricăror situaţii. Probabil că avea în vedere şi astfel de cereri. Oricum, este foarte posibil ca în aceste condiţii, să asistăm la reîntoarcerea la "sistemul" de arbitraj în care la unele partide să fie delegaţi doar doi arbitri sau chiar unul singur! De urmărit...

5 comentarii:

  1. Cine seamana vant culege furtuna! Dar vor fi scosi de la naftalina "corifeii" trecutului, care intorceau meciurile de pe o parte pe alta, precum friptura (de la protocolul de dupa?!) pe gratar! Succesuri noului sef de la CJA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Realitatea este că acest individ merită acest lucru! Şi-a bătut joc de nişte copii pe care, uneori, i-a umilit! Prin atitudinea lui a creat o stare de spirit, pe ternurile de sport, favorabilă... HULIGANILOR! Halal preşedinte!

    RăspundețiȘtergere
  3. In momentul actual, la secretariatul C.J.A. sunt inregistrate aproximativ 10 cereri de indisponibilitate. Pentru o situatie mai exacta, poate fi contactat domnul Cristi Lefter. Emil Bozieru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unul dintre membrii Comisiei a trimis un comentariu in care minte cu nerusinare. Daca ar fi asa de ce i-a mai amenintat presedintele pe cei din loturile republicane care au depus astfel de cereri? S-a intors DICTATURA!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ceea ce a spus deaconu despre anumiti colegi din loturile republicane nu mi se pare o amenintare! normal ar fi ca toata lumea sa participe la sedinte! insa sunt unii pe care nu ii vezi cu lunile pe la sedinte! oare este normal? ideea este ca noi arbitrii ar trebui sa fim mai concentrati strict pe arbitrejele pe care le avem de facut si mai putin pe alte aspecte! parerea mea este ca cine isi doreste sa arbitreze o poate face indiferent cine se bate pentru ciolan la putere! cine isi doreste cu disperare un anumit conducator lasa impresia ca are si ceva interese ca acel cineva sa il conduca! parerea mea.....

    RăspundețiȘtergere