miercuri, 25 august 2010

Comisia lu' Deaconu s-a făcut de cacao! Da' rău de tot...

Comisia Centrală a Arbitrilor a dat astăzi publicităţii listele observatorilor pentru partidele din ligile a II-a şi a III-a. dacă singurul plus poate veni din cooptarea fostului preşedinte al arbitrilor prahoveni, Gheorghe Andrei, în lotul ligii a II-a, alături de Silviu Crângaşu şi Marian Deaconu, în schimb, la Liga a III-a... e jale!
La Liga a III-a au fost acceptaţi doar: Mihai Ion, Cristian Lefter, Mihai Dogaru, Gheorghe Biziniche şi Constantin Miclea. Unul dintre vicepreşedinţii lui Deaconu, Constantin Safta, nu a trecut testarea teoretică, la fel ca şi Mihail Ionescu "Meserie" şi Viorel Badea. Cu ce "obraz" le vor mai ţine aceştia lecţii tinerilor arbitrilor din judeţ?! Atâta vreme cât "don Lică" veghează... nu se va întâmpla nimic. E bine, bine, e foarte bine!!!S-ar putea chiar să ni se transmită că s-a şi dorit acest lucru pentru a avea cei trei mai mult timp să se ocupe de problemele Comisiei Judeţene de Arbitri!!!

Un comentariu:

  1. Va asteptati la altceva de la banditii aia analfabeti? Nu stiu decat sa numere banii, ca asta au facut toata viata! Ce profesori! La vreun penitenciar, poate!

    RăspundețiȘtergere