vineri, 26 noiembrie 2010

Arbitrii din Scoţia, în grevă!

Arbitrii care oficiază în campionatul Scoţiei au decis să boicoteze partidele de la finalul acestei săptămâni, intrând în grevă, în smen de protest faţă de atacurile la adresa lor. Oficialii sunt îngrijoraţi că integritatea lor este în permanenţă pusă sub semnul întrebării de unele cluburi şi persoane. Ca urmare a criticilor publice tot mai acerbe la adresa arbitrilor, aceştia îşi simt periclitată integritatea, inclusiv fizică! În faţa acestei situaţii, Federaţia din Scoţia a luat legătură cu şefii comisiilor centrale ale arbitrilor din mai multe ţări, printre care Ţara Galilor, Irlanda, Irlanda de Nord, Islanda, Suedia, Olanda, dar chiar şi România, dar s-a lovit de un refuz ferm, nimeni nedorind să spargă greva arbitrilor scoţieni. Federaţia din Scoţia nu a luat încă o decizie, dar este posibil ca întreaga etapă să se amâne.
Dacă vreţi să comentaţi această situaţie, inclusiv dacă o astfel de decizie s-ar putea lua şi în România, unde acuzele la adresa arbitrilor sunt mult mai grave, vă aştept cu comentarii!

4 comentarii:

  1. La noi s-ar fi gasit spargatori de greva imediat, asa cum s-a intamplat si la nivelul judetului nostru, relativ recent!!! Nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Spargatorii de greva de care se vorbeste in comentariul anterior au ajuns acum in Comisie, semn ca... efortul nu a fost in zadar! Prietenii stiu de ce... Si nu e doar un slogan din berea lor favorita... Ha, ha, ha...

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi se intampla d-astea ca avem conducatorii de FRF si CCA pe care ii avem!

    RăspundețiȘtergere
  4. Scotia: ASA DA
    Prahova: Asa nu...

    Cert este ca atunci cand s-a anuntat "boicotarea" campionatului :)) judetean erau unii care nu mai stiau cum sa faca si cum sa arbitreze in etapa respectiva... si erau sa isi ia batai mari de la jucatori :P.

    Unul din acesti arbitrii a primit de la colegii lui un tricou pe care era un mar si o omida care se infrupta din acel mar. Marul era AJF-ul si omida era... prietenii stiu de ce vorba unui amic de mai sus.

    RăspundețiȘtergere