vineri, 26 noiembrie 2010

Bătaie generală după meciul de la Pleaşa!

În ultimul week-end, la Pleaşa, a avut loc partida Sansar Malu Roşu Ploieşti - Tineretul Berceni, încheiată cu victoria oaspeţilor cu scorul de 1-0. Chiar dacă pe teren nu a fost nici un fel de problemă, sportivitatea fiind aproape desăvârşită, în schimb, la câteva minute după fluierul final, chiar în faţa cabinelor a izbucnit o bătaie generală între mai mulţi jucători şi oficiali ai echipei gazdă şi spectatori şi apropiaţi care însoţiseră echipa vizitatoare. Bătaia a durat câteva minute bune, fără ca nimeni să poată interveni. Cum meciul se încheiase, iar oficialii partidei este puţin probabil să fi văzut prea multe detalii, probabil că AJF-ul lui "don Lică" va preferă să pună batista pe ţambal. Poate doar existenţa măcar a unui poliţist la teren ar fi putut duce la o sancţionare a huliganilor - indiferent din ce tabără ar proveni ei - care au confundat maidanele fotbalului local cu cele ale bătăilor între găşti de cartier.

Un comentariu:

 1. Sal nicu.Esti putin gresit informat.
  1.La teren a existat un politist comunitar.
  2.Bataia nu a fost generala ci spectatorii echipei oaspete au lovit 3 jucatorii ai MALU-ROSU-lui.
  3.Politistul comunitar a intervenit la inceput dupa care a fugit (dupa ajutoare spune el).
  4.Masina unui arbitru asistent a fost zgariata de catre aceeasi "suporteri".
  Cearta a inceput de la faptul ca sustinatorii oaspeti nu au vrut sa paraseasca tribuna pe unde era iesirea si au coborat prin teren replicand ca "este mai aproape".
  Cam asta a fost tot.Masurile luate de AJF sunt ultimul avertisment pentru team-ul din Berceni si o amenda de 300 RON.Sa speram ca vor fi si obligati sa-i plateasca reparatia asistentului.

  RăspundețiȘtergere