joi, 2 septembrie 2010

Pe 14 septembrie, retestarea arbitrilor şi observatorilor

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat astăzi că retestarea arbitrilor şi observatorilor din ligile a doua şi a treia a fost programată pentru data de 14 septembrie. De la ora 7.00 este programată pe stadionul "Dinamo" testarea fizică, iar de la ora 12.00, la Casa Fotbalului, testarea scrisă.
Din Prahova, arbitri restanţieri sunt Viorel Căunei (Plopeni - Liga a III-a, arbitru), Haralambie Ion (Bucov - Liga a III-a, arbitru), Andrei Achimescu (Ploieşti - Liga a III-a, asistent), Gabriel Banu (Ploieşti - Liga a III-a, asistent), Roxana Bănăseanu (Câmpina - Liga a III-a, asistent), Marius Diaconu (Ploieşti - Liga a III-a, asistent), Emil Pascu (Măgureni - Liga a III-a, asistent), Raluca Ştefănescu (Ploieşti - Liga a III-a, asistent). Mai trebuie precizată situaţia ploieşteanului Ionuţ Borcan, arbitru asistent în Liga a II-a, care este indisponibil din punct de vedere medical până la finele acestui an.
În privinţa observatorilor, li s-a recomandat celor care nu îndeplinesc condiţiile stabilite în ultima şedinţă a Comitetului Executiv al FRF să nu se mai prezinte la teste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu