joi, 2 septembrie 2010

Brigada lui Marius Avram pleacă mâine în Macedonia, unde va fi observată de un luxemburghez

Sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17.00, la Strumica, pe stadionul "Mladost", va avea loc partida Macedonia - Grecia, contând pentru preliminariile Campionatului European de Tineret. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din România, formată din Marius Avram - Octavian Şovre, Mikloş Nagy - Radu Petrescu.
Brigada lui Marius Avram va pleca spre Macedonia mâine, la ora 10.40, spre Skopje, via Budapesta. Întoarcerea se va face pe acelaşi traseu, sosirea în ţară fiind programată pentru duminică, la ora 20.25.
Observatorii partidei de la Strumica vor fi Charles Schaack (Luxemburg), pentru arbitraj, şi Christian Mutschler (Elveţia). De asemenea, însoţitorul arbitrilor din partea Federaţiei Macedonene va fi Dejan Nedelkoski. Luxemburghezul Charles Schaack (foto) s-a născut pe 17 aprilie 1960 şi s-a aflat pe lista FIFA între anii 1993 şi 2005. Nu are un palmares internaţional prea interesant, nefiind delegat la competiţii importante în Europa. În momentul de faţă este preşedintele Comisiei de Arbitri din Luxemburg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu