duminică, 12 august 2012

UEFA a anunțat arbitrii meciurilor selecționatei Prahovei la turneu de calificare în Cupa Regiunilor de la Istanbul

UEFA a definitivat programul turneului de calificare din primul tur preliminar al Cupei Regiunilor, anunțând totdată și arbitri care vor conduce aceste partide. Iată programul echipei Prahovei, câștigătoare pentru a doua oară a competiției fotbalului amator din România:
9 septembrie, ora 14.00, Istanbul:
Karmiel Tzfat (Israel) - Prahova Muntenia
arbitru - Nikola Popov (Bulgaria)
11 septembrie, ora 16.00, Istanbul:
Prahova Muntenia - Istanbul
arbitru - Enea Jorgji (Albania)
13 septembrie, ora 16.00, Istanbul:
Prahova Muntenia - Merkuryi (Kazahstan)
arbitru - Nikola Dabanovic (Muntenegru)
Nikola Popov (Bulgaria)
Nikola Popov s-a născut pe 1 februarie 1983, locuiește la Sofia, capitala Bulgariei, și se află de la începutul acestui pe lista FIFA. Pe 16 mai anul acesta a fost în România, ca arbitru de rezervă la un meci din Liga I, oficiat de o brigadă din Bulgaria, Oțelul Galați - Sporting Vaslui 1-2. Luna trecută, pe 10 iulie, a condus partida Floriana La Valletta - Elfsborg 0-4, în primul tur preliminar al Europa League.
Enea Jorgji (Albania)
Enea Jorgji din Albania s-a născut pe 15 august 1984 și se află de la începutul anului 2011 pe lista FIFA. Are câteva meciuri internaționale arbitrate, cel mai recent fiind Twente Enschede - Santa Coloma 6-0, pe 5 iulie anul acesta, în primul tur preliminar al Europa League.
Nikola Dabanovic (Muntenegru)
Nikola Dabanovic din Muntenegru s-a născut pe 18 decembrie 1981, locuiește la Podgorica și se află din anul 2009 pe lista FIFA. Are în palmaes un meci al Naționalei României, este drept la juniori sub 17 ani: România - Finlanda 2-1, pe 26 martie 2009, în cadrul unei grupe preliminare a Campionatului European Juniori sub 17 ani. Luna trecută, tot în primul tur preliminar al Europa League, ca și colegii săi de la acest miniturneu, pe 5 iulie, a condus partida Cefn Druids - MyPa 0-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu