sâmbătă, 25 august 2012

Liga B Prahova: CS Cornu - Petrolul Băicoi 6-0

"Mara" a debutat cu dreptul la noua sa echipă, CS Cornu, după ce aceasta a învins în meciul de debut din Liga B Prahova cu un categoric 6-0 pe formaţia Petrolul Băicoi. Emoţiile mari ale lui "Mara" şi nu numai au fost risipite din primele minute ale jocului, ofensiva cornenilor fiind una cvasi-totală.
Zbârcea a fost cel care a deschis scorul, în minutul 13, cu un şut plasat din marginea suprafeţei de pedeapsă. Patru minute mai târziu, Burlacu a înscris din apropiere după o fază prelungită de atac în faţa porţii adverse, pentru ca în minutul 31, Zbârcea să stabilească scorul pauzei cu un lob în vinclu de la 14 metri. Imediat după pauză, în minutul 49, Vane îşi înscrie şi el numele pe lista marcatorilor, reluând din apropiere o centrare de pe partea dreaptă. În minutul 68, Ungureanu beneficiază de naivitatea apărării oaspeţilor, care nu s-a repliat rapid la o "indirectă" din propria suprafaţă de pedeapsă, care a fost executată în viteză, iar în minutul 78, Drăgoi a închis tabela cu o reluare din apropiere în poarta goală.
CS Cornu a jucat în formula: Bucuroiu - Fl. Stoica, Drăgan, Cârstei, Coman - Gratie, Țigănuș, Burlacu, Ungureanu - Zbârcea, A. Vane. Au mia jucat: Constantinescu, Băjenaru, Drăgoi, Dobroiu. Antrenor: Andrei Ionescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu