sâmbătă, 25 august 2012

Amical: Unirea Câmpina - Urban Titu 4-2

Într-un meci amical disputat în această după-amiază pe stadionul "Rafinăriei", Unirea Câmpina a întâlnit o altă formaţie din Liga a III-a, dar din altă serie, CS Electrosid Urban Titu. "A fost un joc bun, util, înaintea debutului în Liga a III-a, care este exact peste o săptămână", spunea la finalul jocului antrenorul principal al câmpinenilor, Florin Stăncioiu.
Câmpinenii au început foarte bine partida, în ciuda caniculei ucigătoare, deschizând scorul repede, în minutul 5, prin Dobrescu,
acesta fructificând o centrare după o cursă a lui Băcioiu pe partea stângă. Chiar dacă oaspeţii au revenit rapid în joc, egalând prin M. Stoica, în minutul 8, jucătorii Unirii s-au desprins prin golul lui Neagu - lovitură de cap din 6 metri, în minutul 13. Apoi jocul a fost echilibrat, dar Unirea a avut un plus sensibil, mai ales la posesie şi la prezenţa în faţa porţii adverse, dar fără a mai concretiza pe tabela de marcaj până în minutul 67, atunci când Filip a trimis o puternică lovitură de cap din apropierea suprafeţei de poartă adverse. Câteva minute mai târziu, minutul 74, tânărul Găman îl copiază pe Filip, aproape la indigo, urcând scorul la 4-1, ambele goluri venind după şuturi splendide ale lui Nichifor. Cu două minute înainte de final, dâmboviţenii reduc din diferenţă, prin golul lui Ciocotoiu.
Unirea Câmpina a jucat în următoarea alcătuire: Anghelache - A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Ir. Dumitru - Băcioiu, John, Lungu, Cernea - Bica, Dobrescu. Au mai jucat: D. Şandru, Gheţu (CS Ştefăneşti) - Filip, Lambă, Nichifor, Zecheru, Neacşu, Găman (Hagianu Mircea Junior Câmpina) şi Chivu (Juventus Bucureşti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu