duminică, 26 august 2012

Anomaliile competițiilor lui ”Don Lică”

Începerea ligilor inferioare din campionatul județean a scos la iveală tot felul de anomalii cu care Don Lică și cei din jurul său care conduc AJF-ul prahovean tind să ne obișnuiască.
Astfel, concret, 15 echipe care anul trecut au activat în Liga C, acum evoluează în Liga B, fără ca toate să fi obținut acest drept pe teren, ci mai mult prin birourile de pe Pielari.
Din Seria Mizil a campionatului Ligii C Prahova, sezonul 2011-2012, evoluează acum în Liga B echipele: Rapid Sălciile (locul 1 în sezonul trecut), Tineretul Berceni (locul 2), Inter Ciupelnița (locul 3), Viticultorul Dârvari (locul 4), Podgoria Vadu Săpat (locul 6), Viitorul II Poienarii Burchi (locul 8). Din Seria Slănic joacă acum în Liga B echipele: AS Tufeni (locul 1), Avântul Bertea (locul 2), Victoria Olteni (locul 3), Progresul Aluniș (locul 4), Tineretul Gura Vitioarei (locul 5), Vulturii Provița (locul 10). În fine, din Seria Ploiești joacă acum în Liga B: Viitorul Crivina (locul 2), NG Brătășanca (locul 7), CIS Construct Tăriceni (locul 12).
Ridicolul situației este cu atât mai mare cu cât s-a ajuns în situații comice: echipa Viitorul II Poienarii Burchi joacă acum în Liga B, în vreme ce Viitorul Poienarii Burchi joacă în Liga C! Adică, ”satelitul” joacă într-un eșalon superior echipei principale! Numai la Don Lică se putea întâmpla așa ceva...
Iar dacă tot se poate promova și de pe locul 10 sau 12, atunci apare întrebarea firească: de ce se mai joacă?! Mai bine s-ar face o întâlnire la Don Lică, ar vedea cine dă mai mult și în funcție de cât poate căra, aduce sau cum ”sare la cap” fiecare, se face clasamentul! Păi, nu?! La ce ne mai complicăm să jucăm atâtea meciuri?!
Concluzia? RUȘINE, DON LICĂ! Din nou!

5 comentarii:

  1. scuze dar viitorul 2 e pur si simplu alta echipa nu satelit,dar oricum Don LIga e Don LIga la el s poate orice ca noi suntem orbi si nu vedem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si atat de putina imaginatie au avut conducatorii celei de-a doua echipe, incat nu au putut sa puna decat numele Viitorul II_ In plus, cred ca nici AJF-ul nu ar fi trebuti sa accepte o asemenea denumire daca nu este vorba de satelitul unui club. Asa ca tot la Don Lica ajungem!

      Ștergere
    2. Comentatori de doi lei e pe toate drumurile.....sa verifice cine e in stare, de gura toti sunt buni nimeni nui antrece...conditii ca la GURA VITIOAREI mai rar sa spuna cine e observator la meciuri si cine arbitreaza mai rar vede asa ceva....nu ca in alta parte arbitreaza in favoarea gazdelor de frica. In regulamentul AJF scrie clar cine are conditii poate evolua in alta liga mai sus, cine stie regulamentu nu toti descultii sa comenteze....Sa se verifice cine are conditii de LIGA B si cine nu....mucles afonii

      Ștergere
    3. Te-as ruga sa definesti cuvantul "conditii" ca sa vedem si noi pe ce Santiago Bernabeu joaca echipa din Gura Vitioarei.

      Ștergere
  2. Don Lica e un facator de ''minuni'' pe mosia AJF
    Poate nu stiti ca nea Nicu Lazar de la Comisia de Disciplina a inscris in campionat 3 echipe de la Brazi de la clubul sau, iar jucatorii se plimba de voie de la una la alta dupa cum e nevoie...mi-a confirmat un jucator de la Iordacheanu II care a jucat duminica cu Brazi Popesti, acesta auzind pe teren cum un jucator al gazdelor se vaita antrenorului ca nu mai poate juca, fiindca alergase prea mult cu nici o zi inainte tot la o echipa din Brazi, adica regulamentul e pe izlaz la Brazi. Frumos nea Lica, sa fie echipe la numar, ca oamenii mata au grija sa faca zob regulamentele.

    RăspundețiȘtergere