sâmbătă, 25 august 2012

O revenire spectaculoasă: Astra II Ploiești - Precizia Breaza 4-4

Astăzi, pe stadionul „Prahova” din Ploiești, echipa Precizia Breaza a întâlnit, în etapa a II-a a Ligii A Prahova, echipa Astra II Ploiești. Meciul a început cu ocazii destul de bune pentru brezeni, dar cei care au deschis scorul au fost echipa-gazdă, în minutul 9. Aproape imediat după reluare,
Goran a profitat de o bâlbâială în careu și a restabilit egalitatea. Nu pentru mult timp, însă, deoarece Astra II a reușit să preia din nou conducerea și să-și mărească avantajul la 4-1 la un moment dat, gazdele având și alte ocazii de a înscrie printre care două șuturi în bară. Tabela primei reprize a fost închisă la 4-2 de Codruț Cojocaru, care a reluat în plasă după o altă încurcătură în careu. După pauză, echipa noastră a intrat pe teren mai motivată și a reușit să-și creeze ocazii de gol importante, reușind să egaleze spectaculos, prin reușitele lui Șovăială și Istrati, ambele din lovituri de cap. Și chiar brezenii ar fi putut să obțină toate punctele puse în joc la ultima fază, dar lovitura liberă de la 25 de metri a aceluiași Istrati a izbit stâlpul porții astriste. Per ansamblu, rezultatul este unul bun și muncit. Jucătorii țin să mulțumească suporterilor care la orice scor au susținut necontenit echipa.
Echipa de start: Blidaru - Boroș, Cazan (cpt.), Goran, Fl. Voinea - Bădărău, Cojocaru, Duricu, Heroiu - Șovăială, Negotei. Au mai evoluat: Herescu - Istrati, Ionescu, Olteanu. Rezervă neutilizată: Ad. Pavel. Antrenori: Cornel Vasilescu și Robert Istrati.
Sursa: www.aspreciziabreaza.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu