miercuri, 22 august 2012

Amical: Unirea Câmpina - Petrolistul Boldești 4-0

În încheiarea stagiului de pregătire montană, Unirea Câmpina a coborât de la Cota 1000 pe propriul teren, unde a întâlnit într-un meci amical formația Petrolistul Boldești. Oaspeții au început mai bine jocul,
s-au aflat mai mult în jumătatea de teren a câmpinenilor și au avut mai multe ocazii, pe care Anghelache le-a rezolvat eficient.
La prima acțiune mai periculoasă a câmpinenilor, în minutul 40, incursiunea pe partea stângă a lui Bica a făcut deranj mare în apărarea oaspeților, portarul a bâlbâit mingea, iar Băcioiu a împins-o în plasă din apropiere, deschizând scorul.
Cu 1-0 la pauză, câmpinenii au intrat mult mai bine în joc, au crescut posesia mingii și prezența în fața porții adverse, iar pe acest fond, dublat de gafele exasperante ale portarului Al. Petre, au înscris de trei ori, toate cele trei goluri aparținând lui Victor Dobrescu (foto stânga). Astfel, în minutul 55, Dobrescu a șutat de la 16 metri după o acțiune personală, mingea ducându-se cu efect direct în vinclu; în minutul 77, după bara lui Neacșu, Dobrescu a împins mingea în plasă din câțiva metri; în minutul 78, Dobrescu a pătruns perpendicular pe poarta adversă, l-a ridiculizat pe portarul advers și a înscris în poarta goală.
Iată și cele două echipe prezente pe gazonul stadionului ”Rafinăriei”:
Unirea: Anghelache - Zecheru, Lungu, B. Șandru, Filip - Ir. Dumitru, John, Chiriac, Cernea - Bica, Băcioiu. Au mai jucat: D. Șandru - Dobrescu, Nichifor, A. Stoica, Neacșu, Lambă, Neagu. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Petrolistul: Al. Petre - Cioc, D. Petre, Ionescu, Stanciu - Bădu, Nicu, Pantilimonescu, G. Bociu - M. Ene, Pipoș. Au mai jucat: Miricică - Lișiță, Tăbăcaru, Dumitrache, Rigu, Petrescu, Zamfir, Lepădatu. Antrenor: Marian Ilie.
Arbitri: Emil Bozieru (Băicoi) - Dragoș Pantilie, Nicolae Iosif (ambii din Câmpina).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu