marți, 28 august 2012

CSM Câmpina - Caraimanul Buşteni 3-0. Faza penalty-ului

În minutul 70 al partidei CSM Câmpina - Caraimanul Buşteni, arbitrul Laurenţiu Piciu a considerat că Bridinel a fost împiedicat neregulamentar în suprafaţa de pedeapsă adversă şi a acordat penalty pentru CSM Câmpina. În ciuda protestelor nu foarte hotărâte ale oaspeţilor, acelaşi Bridinel a transformat cu oarecari emoţii, dând prilejul coechipierilor săi să se bucure împreună pentru golul de 2-0.

4 comentarii:

  1. Nici vora de penalti,am fost spectator la acest meci si am vazut cum echipa gazda,este impinsa de la spate de catre brigada de arbitrii,sa le fie rusine!!!!!!!Ce sa invete de la Marean Deaconu si meserie,sa fim seriosi,astia doi sunt cancerul arbitrajului prahovean!!!!!!!Vai de arbitrii care se duc pe nu stiu ce meleaguri sa arbitreze,pe un pumn de seminte!!!!Demisia Mareane ca te faci de ras!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai stat prea mult in soare si ti sa urcat tuica la cap , deaccea cred ca ai vazut meciul in format 3D . du -te la unirea si poate ai sa vezi alt meci , poate in format HD . .. TT

      Ștergere
  2. Din cate ii cunosc eu pe cei trei arbitrii pot spune ca sunt buni profesionisti,cat despre Piciu,pot spune ca in momentul asta, chiar este cel mai bun,asa ca nu va mai varsati nervii pe arbitrii cand de fapt echipa nu are vointa.

    RăspundețiȘtergere
  3. cui ai raspuns cand ai spus ca a stat prea mult in soare?

    RăspundețiȘtergere