miercuri, 29 august 2012

Liga lu' Lică: Progresul Drăgăneşti - CS Băneşti 3-1

Într-un meci în care antrenorul Roberto Opatchi nu a putut conta pe foarte mulţi dintre elevii săi, CS Băneşti a fost nevoită să se recunoască învinsă, cu scorul de 3-1, în deplasarea de la Drăgăneşti. În general din cauza imposibilităţii de a pleca de la locurile de muncă, CS Băneşti nu a putut conta la Drăgăneşti pe serviciile jucătorilor Lepădatu, M. Negreanu, Niţu, Dincă, Iancu, A. Burchi, Grigoraş, aceste liste adăugându-se şi Ursea, accidentat etapa precedentă.
Două greşeli în defensiva bănşetenilor au adus primele goluri ale partidei, Jantea (foto) reducând din diferenţă îănainte de pauză. În cele din urmă, gazdele au obţinut victoria cu scorul de 3-1.
Antrenorul Roberto Opatchi a trimis în teren pentru CS Băneşti pe: A. Negreanu - Burlacu, Braşoveanu, Gorgan, Bălănică, Budileanu, Lungu, Bej, Cristache, Dârstaru, Jantea. Au mai jucat: Veselu, Albu şi Filote.

2 comentarii:

  1. Credeti ca cei de la Draganesti nu au avut absenti la acest meci si au venit din cantonament?Tot de la munca au venit si ei,iar 3 dintre titulari au ajuns la teren la ora 17.40.Cat priveste greselile banestenilor,acestea sunt o consecinta a presiunii gazdelor,care au mai avut vreo 4 situatii clare de a marca,o bara si un penalty neacordat de centralul Cr. Lefter-Urlati,un obisnuit arbitru al casei la Banesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa galeria care a insotit echipa din Banesti,in numar de vreo 40-50 de persoane,veniti cu doua microbuze.Unul dintre ei,la golul marcat de ai lui ,a reusit sa rupa un panou din gardul inprejmuitor....,dar scandarile lor au fost de bun simt,incurajand favoritii.

    RăspundețiȘtergere