marți, 21 august 2012

Stadionul "Poiana" a fost cumpărat de CS Prahova Tomşani!

Astăzi a avut loc la ANAF o nouă licitaţie pentru stadionul "Poiana" (foto), care aparţinea societăţii Petroutilaj Poiana Câmpina, societate aflată în lichidare judiciară.
La licitaţie s-au prezentat CS Prahova Tomşani, prin patronul ei Călin Radu, şi fostul preşedinte al clubului Poiana Câmpina, Dan Ştefan Chiţu, CS Prahova Tomşani adjudecându-şi licitaţia pentru un preţ de
702.000 lei, la care se adaugă TVA. Astfel, stadionul "Poiana" devine proprietatea clubului din Tomşani!
Despre această licitaţie, dar şi despre deznodământul ei, Dan Ştefan Chiţu ne-a precizat: "Este mare păcat că s-a ajuns aici. Ar trebui să ne fie ruşine câmpinenilor că n-am fost în stare să păstrăm acest stadion şi trebuie să vină alţii din afara Câmpinei să-l cumpere! Am încercat să iau acest stadion, dear am văzut că oricât aş fi oferit, patronul clubului din Tomşani oferea mai mult, aşa că dacă nu a mai fost nimeni altcineva lângă mine, m-am oprit! Repet, mare păcat!"
La rândul său, Virgil Guran, preşedintele CSM Câmpina, echipa care joacă aici meciurile de pe teren propriu, ne-a declarat: "O să vedem ce o să facem... Voi discuta cu noul proprietar al stadionului şi sper ca până la finalul turului să putem juca aici meciurile de pe teren propriu. Apoi, vom vedea... Din păcate, de atâtea ori am fost nevoit să mă mut de pe un stadion pe altul, încât nici nu mai ştiu ce să mai cred... Vom vedea!"

5 comentarii:

  1. Cum nu stie ce sa faca D-ul Guran , sa investeasca in baze sportive asa cum a promis in consiliul local , sau a mintit cumva !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Consiliul local spunea ca investeste in baze sportive....Chitu nu a fost in stare sa mentina Poiana(care ne lipseste mult) in divizia C...se plang toti...Daca patronul de la Tomsani este interesat de sport si de echipa lui,a facut o investitie buna,cumparand un stadion la un pret rezonabil...o sa vedem in viitor daca Tomsaniul va juca aici sau totul va fi demolat si vandut...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nou infiintata echipa CS Poiana Campina pe ce teren va juca?

    RăspundețiȘtergere
  4. pt anonim de la 20;48-aveti dreptate cand spuneti ca c.l. spunea ca investeste in baze sportive.sub nicio forma nu putea investii in stadionul poiana pt ca apartinea de uzina poiana pana sa intre in insolventa.referitor la dl. chitu... nu incerc sa tin partea unor oameni care au facut parte din gasca lui mircea sandu,dar dl. chitu a reusit sa tina poiana pe linia de plutire cat timp celalalt ,,actionar'' si-a tinut promisiunea .cand politica si-a bagat nasul si l-a lasat singur echipa a disparut.uitati-va d-lor ce a ajuns stadionul dupa ce a plecat dl.chitu in concluzie sa-l atacam pt felul cum reusea sa 'delege' arbitri,pt felul cum apromovat in dauna petrolului berca etcdar nu pt faptul ca nu a reusit sa tina echipa.intradevar e mare pacat ca a ajuns cineva din afara campinei sa cumpere stadionul

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu a zis nimeni sa investeasca C.L. in stadionul Poiana si sa faca o baza noua si moderna unde echipele din Campina sa joace.

    RăspundețiȘtergere