joi, 16 august 2012

Portughezul Manuel De Sousa arbitrează Vasluiul pe "San Siro"

Returul play-off-ului Europa League dintre Internazionale Milano şi Sporting Vaslui va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, condusă de Manuel De Sousa. Partida este programată pe 30 august, la o oră care nu a fost încă anunţată, pe legendarul stadion "Giuseppe Meazza" ("San Siro") din Milano. Mai multe detalii, despre Milano şi "San Siro", aici.
Lusitanul Manuel de Sousa (foto) s-a născut pe 18 iunie 1975, locuieşte la Porto şi se află de la începutul anului 2006 pe lista FIFA. Nu a mai arbitrat nici una dintre cele două formaţii, dar s-a mai întâlnit cu fotbalul românesc:
Steaua - Twente Enschede 1-1, pe 17 decembrie 2009, în grupele Europa League; Manchester City - FC Timişoara 2-0, pe 26 august 2010, în play-off-ul Europa League, dar şi Heerenveen - Rapid 4-0, pe 2 august 2012, aceasta fiind şi ultima reprezentaţie internaţională a portughezului De Sousa. În acest an, Manuel De Sousa a făcut parte din brigada care a condus finala Champions League, de la Munchen, Bayern - Chelsea, precum și din brigada conaționalului său Pedro Proenca la turneul final al Campionatului European din Polonia și Ucraina, în ambele cazuri oficiind ca arbitru adițional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu