miercuri, 1 august 2012

EXCLUSIV! Acţionarii clubului Unirea au reuşit să găsească un investitor salvator - Oscar Downstream

După meciul amical din această seară, dintre Unirea Câmpina şi CS Băneşti, acţionarii clubului Unirea Câmpina s-au întâlnit pentru a discuta ultimele detalii legate de aducerea unui investitor care să salveze echipa. Pentru că au reuşit să găsească un astfel de investitor! Este o firmă extrem de puternică, al cărei principal acţionar nu s-a mai implicat până acum în fotbal.
Numele noului investitor este Oscar Downstream - o companie de comerţ cu produse petroliere înfiinţată în anul 2001. Oscar Downstream este cea mai mare companie petrolieră neafiliată, distribuitoare de motorină din România. Firma, cu sediul în Bucureşti, nu este prezentă pe piaţa locală printr-o reţea de benzinării, dar este una dintre primele companii care au introdus sistemul staţiilor de incintă care permit alimentarea marilor consumatori exact în zonele unde aceştia îşi desfăşoară activitatea. Acţionarii companiei sunt
Alin şi Costina Niculae care deţin 95%, respectiv 5% din acţiuni.
Acţionarul majoritar al Oscar Downstream, Alin Niculae, ocupă locul 58 în Topul Forbes 2011, cu o avere estimată la 80 milioane euro. În plus, conform datelor oficiale consemnate de Ministerul Finaţelor Publice, în anul 2011, Oscar Downstream a avut o cifră de afaceri de 532 milioane euro, în creştere considerabilă faţă de anii anteriori.
Activitatea clubului Unirea va fi gestionată prin intermediul unei societăţi pe acţiuni, în care Oscar Downstream va deţine majoritatea, până la momentul respectiv, firma bucureşteană urmând a-şi desemna un reprezentant pentru a se familiariza cu activitatea clubului Unirea Câmpina. Acţionarii clubului câmpinean - Mărgărint Ciobotaru, Bogdan Mănescu şi Dan Enescu - au reuşit să obţină de la noul investitor câteva lucruri de maximă importanţă: echipa se va numi în continuare FC Unirea Câmpina, va juca în continuare la Câmpina şi va rămâne echipa Câmpinei. În plus, îşi va putea dezvolta un puternic centru de copii şi juniori.

7 comentarii:

  1. Ar trebui sa le-o traga acuma astora din Consiliu lu' peste si sa nu mai aiba nici o legatura cu ei. Sa-i lase pe oamenii lui Guran cu csm conpet-ul lor!

    RăspundețiȘtergere
  2. e prima veste buna dupa mult timp... hai UNIREA!!!!! hai cu promovarea! iar cei de la csm sa se duca la... gara!

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit! Sa scapam odata de politica asta din fotbal, ca nu face bine deloc.
    Sa dea Dumnezeu sa iasa ceva frumos din asta, si trebuie sa iasa!
    Felicitari si sa ne faceti fericiti, pe noi, pe campineni, ca doar atat ne-a mai ramas in orasul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca cei care au votat impotriva finantarii in Consiliul local sunt bucurosi acum, ca din cauza lor s-a ajuns la aceasta situatie!

    RăspundețiȘtergere
  5. hai unirea...vrem sa fim mandri de voi din nou....

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va ambalati. Pana nu vedem ceva concred nu trebuie sa ne bazam pe un articol de ziar care la randul lui se bazeaza pe o discutie a actionarilor. Cand se va semna actul atunci deschidem sampania. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un sut in fund un pas inainte!!!!

    RăspundețiȘtergere