vineri, 17 august 2012

Crăciunescu merge în continuare la CCA, la serviciu, iar FRF aduce brigăzi din străinătate!

Ion Crăciunescu se prezintă în continuare la serviciu, la Comisia Centrală a Arbitrilor, astăzi anunţând pe mai multe canale media că FRF i-a oferit un post de direct de protocol la CCA, pe care l-a refuzat, după ce i-a oferit o variantă de reziliere a contractului, pe care, de asemenea, a refuzat-o. De ce mai face acest lucru, Ion Crăciunescu? Personal, nu înţeleg de ce se cramponează de această funcţie,
în condiţiile în care este evident că nu mai este dorit acolo (nici nu ştiu dacă a fost dorit vreodată, dar asta e o altă disucţie!). Că apelează la Codul Muncii, la Constituţie... parcă aş revedea un film prost!
Cert este că FRF trebuie să-şi asume rezilierea contractului lui Ion Crăciunescu şi gata, ce mare lucru?! Sau o fi vorba de mulţi bani la mijloc şi Mircea Sandu vrea să facă ceva economii pe spinarea lui Crăciunescu?!
Oricum ar fi, şi unul şi altul vor ieşi şifonaţi din acest război care nu foloseşte nimănui, cu atât mai puţin vreunuia dintre cei doi...
În schimb, astăzi, Comitetul de Urgenţă al FRF a aprobat aducerea unor brigăzi străine de arbitri pentru 11 partide ale echipelor Steaua, Rapid şi Sporting Vaslui, ca organizatoare (implicit, plătitoare ale baremurilor). De ce? Nu s-a explicat foarte clar... Şi nu o mai fi în vigoare Convenţia UEFA, care permite astfel de "împrumuturi" doar dacă este vorba de reciprocităţi?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu