joi, 9 august 2012

Amical: Petrolistul Boldești - CS Bănești 5-1

La mijlocul acestei săptămâni, CS Bănești a susținut un nou joc amical, în deplasare, la Boldești, cu colega de campionat județean, Petrolistul Boldești. A fost cel mai slab joc al formației antrenate de Roberto Opatchi, la finalul celor 90 de minute, boldeștenii impunându-se cu scorul de 5-1, prin golurile marcate de D. Petre, Ene, Micu, Pipoș (2), respectiv, Budileanu (foto).
CS Bănești a jucat la Boldești în următoarea alcătuire: Lepădatu - Burlacu, Gorgan, Brașoveanu, Bălănică - Crețu, Budileanu, Ursea, Iancu - Vintilă, Jantea. A mai jucat: Lungu.
Despre meciul de la Boldești, antrenoruol formației CS Bănești, Roberto Opatchi, ne-a declarat: ”Nu vreau să scuz înfrângerea categorică pe care am suferit-o la Boldești, dar este cert că nu am putut conta pe 7 jucători de bază. A fost un joc dezamăgitor, s-au făcut greșeli grave în defensivă,
greșeli mari, impardonabile. Sper să tragem învățămintele necesare din acest meci!”
Următorul meci amical al formației CS Bănești va avea loc sâmbătă, 11 august, de la ora 10.30, la Strejnic, cu formația secundă a clubului FC CSM Conpet Câmpina, care va activa în campionatul județean și va fi pregătită de Robert Stoica.

Un comentariu: