marți, 17 iulie 2012

Unirea Câmpina luptă pe mai multe fronturi

În această vară tulbure din punct de vedere fotbalistic pentru Câmpina, Unirea, odată cu reluarea pregătirilor, a deschis mai multe fronturi de luptă.
Ieri, Unirea s-a înscris la FRF
Astfel, din punct de vedere administrativ, "ieri am înscris echipa la FRF, pentru noul sezon al Ligii a III-a", după cum ne-a declarat preşedintele clubului Mărgărint Ciobotaru "Mara" (foto). "În continuare noi ne pregătim pentru a face faţă exigenţelor în campionatul Ligii a III-a şi sper să avem sprijinul autorităţilor locale, care să continue colaborarea cu noi pe care au început în sezonul trecut",
a mai spus "Mara".
Reîntoarcerea lui Ţigănuş şi 4 jucători de la Chitila în probe...
Din punct de vedere al lotului de jucători, se fac eforturi pentru a fi aduşi câţiva jucători de valoare, iar o pepinieră interesantă este chiar adversarul din jocul de baraj pentru accederea în Liga a III-a, FC Chitila. Astfel, la primul joc amical - 7-0 cu Precizia Breaza, prin golurile lui Bica, Nichifor, L. Nicu, Dobrescu, Dumitru, Burlacu şi Zecheru - s-au aflat în probe nu mai puţin de patru jucători de la formaţia ilfoveană: mijlocaşul Iordache (foto - autorul golului formaţiei ilfovene la baraj), mijlocaşul de bandă stânga Laurenţiu Nicu, fudaşul central Boancă şi fundaşul dreapta Dincă, primii trei impresionând conducerea tehnică şi administrativă a grupării câmpinene.De asemenea, Unirea va avea loc dispoziţie şi alţi jucători din lotul său lărgit, cărora le-au expirat contrcatele de împrumut pe la diverse grupări din jurul Câmpinei, dar dintre toţi singurul care pare a fi o opţiune serioasă pentru antrenorul Plăvache este mijlocaşul Eduard Ţigănuş, fostul "căpitan" al Unirii.
Sâmbătă, cu CS Păuleşti şi se mai caută adversari...
Din punct de vedere al meciurilor de pregătire, după acel amintit deja 7-0 cu Precizia Breaza, antrenorul Costin Plăvache (foto - secondat de Marius Palacianu) caută un adversar pentru ziua de joi, dar marea problemă a celor mai multe cluburi din campionatul judeţean cu care Unirea încearcă să se pregătească este că în cursul săptămânii, mai ales dimineaţă, le este aproape imposibil să încropească un "11" cât de cât combativ. Cert este că sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, Unirea Câmpina va întâlni într-un meci amical formaţia din campionatul judeţean, CS Păuleşti.

2 comentarii: