marți, 17 iulie 2012

5 jucători de la Petrolul Băicoi sunt în probe la CS Băneşti

Odată reinstalat pe banca tehnică a formaţiei CS Băneşti, tehnicianul câmpinean Roberto Opatchi (foto) a început programul de pregătire, astfel încât formaţia sa să se prezinte cât mai bine în noul sezon. "Am structurat un program pe baza posibilităţilor existente, având antrenamente în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri şi un joc amical sâmbăta pe toată întreaga perioadă a pregătirilor. În privinţa noutăţilor din lot, o pierdere importantă pentru noi este plecarea atacantului Ene la Vulturii Proviţa de Sus, iar la capitolul veniri avem în momentul de faţă în probe cinci jucători de la Petrolul Băicoi, urmând ca după mai multe meciuri de verificare să vedem pe care dintre ei îi vom opri în lot", ne-a declarat Roberto Opatchi.
Cei cinci jucători de la Petrolul Băicoi de care vorbea antrenorul Roberto Opatchi sunt fundaşii Alin Bălănică, Alexandru Mocanu, mijlocaşii Ciprian Ursea, Mihai Cârciumaru şi atacantul Marius Dumitru.
De asemenea, Opatchi a mai stabilit şi o serie de meciuri de verificare, certe fiind sâmbătă, pe 21 iulie, de la ora 11.00, în deplasare, cu CS Cornu, apoi sâmbăta viitoare, pe 28 iulie, tot de la ora 11.00 şi tot în deplasare, cu Precizia Breaza. Ulterior, în funcţie de programul fiecărei echipe, CS Băneşti va mai susţine amicale în compania formaţiilor Unirea Câmpina, Chimia Brazi şi CSM Conpet Câmpina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu