sâmbătă, 21 iulie 2012

Maltezul Victor Mintoff a observat brigada lui Avram în Azerbaidjan

La mijlocul săptămânii trecute, Marius Avram, Mikloş Nagy, Sebastian Gheorghe şi Dragoş Istrate au arbitrat în Azerbaidjan partida Neftci Baku - FC Zestafoni 3-0, contând pentru prima manşă a turului al doilea preliminar al Champions League.
Observatorul pentru arbitri al partidei de la Baku a fost maltezul Victor Mintoff,
care s-a născut pe 4 septembrie 1946 şi a fost arbitru FIFA în perioada 1987 - 1992. Nu are un palmares internaţional prea bogat, iar pe plan intern a arbitrat de 4 ori finala Cupei Maltei, în anii 1983, 1984, 1992 şi 1996, în acest din urmă an retrăgându-se definitiv din activitatea de arbitraj. Victor Mintoff a fost în România ca observator, pe 28 martie 2009 la jocul România - Serbia, contând pentru preliminariile CM şi care a fost arbitrat de italianul Trefoloni.

La partida de la Baku, observator de joc a fost cipriotul Adonis Procopiou, cel care a îndeplinit aceeaşi funcţie şi la mai multe partide de la recent încheiatul turneu final al Campionatului European desfăşurat în Polonia şi Ucraina. De asemenea, Adonis Procopiou a fost observator de joc şi la partida Standard Liege - Salzburg 3-2, din 18 februarie 2010, din 16-imile Europa League, joc arbitrat de românii Cristian Balaj, Zoltan Szekely, Adrian Vidan, Augustus Constantin, Istvan Kovacs şi Teodor Crăciunescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu