luni, 16 iulie 2012

Un grec şi un macedonean, pentru "dubla" Rapidului în Europa League

UEFA a anunţat numele arbitrilor care vor conduce partidele din cadrul turului al doilea preliminar al Europa League. Este prima fază a competiţiei din care sunt implicate şi echipe româneşti, prima dintre acestea fiind
Rapid Bucureşti.
Joi, 19 iulie, ora 20.30,
Bucureşti, stadion "Valentin Stănescu":
Rapid Bucureşti - Myllykosken Pallo-47 (Finlanda)
arbitru - Stavros Tritsonis (Grecia)
Grecul Stavros Tritsonis (foto) s-a născut pe 30 noiembrie 1977, locuieşte la Atena şi se află pe lista FIFA din anul 2010. A condus partide la turneul final al Campionatului European de Juniori sub 17 ani din mai anul trecut, din Serbia, atunci când a condus şi jocul România - Germania 0-1. A mai fost în România, pe 5 mai anul acesta, fiind rezervă la jocul din Liga I, Dinamo - CFR Cluj 0-1, dar şi pe 15 septembrie 2011, atunci când a fost arbitru adiţional la jocul Steaua - Schalke 0-0, desfăşurat în grupele Europa League şi disputat la Cluj-Napoca. Ultimul său meci condus a fost Portugalia - Albania, pe 6 iunie anul acesta, în preliminariile CE tineret. Grecul va fi ajutat de conaţionalii săi Grigorios Panou, Michael Karsiotis şi rezerva Michael Koukoulakis.
Joi, 26 iulie, ora 18.30, 
Myllykoski (Finlanda):
Myllykosken Pallo-47 (Finlanda) - Rapid Bucureşti
arbitru - Dimitar Meckarovski (Macedonia)
Meckarovski (foto) s-a născut pe 4 martie 1975 şi reprezintă Macedonia pe lista FIFA din anul 2008. Ultimul său meci internaţional a fost pe 1 iunie, în preliminariile CE tineret, Norvegia - Azerbaidjan. A arbitrat o singură dată o echipă din România, este vorba de Naţionala de juniori sub 17 ani, într-o victorie cu 1-0 în faţa Lituaniei, în grupa preliminară dinaintea Europeanului din 2010. A mai fost în Finlanda, pe 15 iulie 2010, când a condus la Vantaa partida FC Honka - Bangor City 1-1, în turul al doilea preliminar al Europa League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu