joi, 26 iulie 2012

Consiliul Local Câmpina nu a aprobat finanțarea FC Unirea!

Joi seara, mai bine de o oră și jumătate, în Consiliul Local Câmpina s-a discutat despre finanțarea FC Unirea Câmpina. În final, într-un vot strict politic, cu 11-6, proiectul de finanțare a FC Unirea Câmpina a fost respins.
Nu voi insista prea mult în acest prin material asupra declarațiilor,
cert este doar că USL a dorit să pice acest proiect cu orice preț și a făcut-o fără nici o urmă de regret, dovedind că nu a învățat nimic din greșelile trecutului. Poate iubitorii fotbalului din Câmpina ar trebui să știe cine a votat împotriva finanțării FC Unirea: PSD (Mihaela Neagu Petrovici, Ion Dragomir, Gheorghe Tudor, Horațiu Zăgan), PNL (Rodica Papuc, Daniel Ioniță, Florin Frățilă) și PP-DD (Viorica Stănică, Luminița Dumitrescu, Adrian Pițigoi, Mihai Tifigiu). În favoarea finanțării FC Unirea Câmpina a votat PDL (Monica Clinciu, Gena Preda, Marian Nistor, Daniel Telegescu, Marian Dulă, Viorel Bondoc). Au fost prezenți 17 din cei 19 consilieri locali.
Acum, deși consilierii USL și PP-DD au afirmat că susțin echipa Unirea, au votat împotriva proiectului, aducând tot felul de argumente - că vor să investească în baze sportive, că nu se prezintă cu ce bani vin ceilalți acționari și multe altele. Acum, cei care au vorbit din partea USL și PP-DD au făcut un melanj între argumente corecte, dar de ordin general, și cazul de față. După părereea mea, cert este că nu s-a dorit, pentru că dacă ar fi vrut toți, s-ar fi găsit soluții pentru a nu se arunca la gunoi munca unor oameni de mulți ani și miliardele cheltuite anul trecut de Consiliul Local.

3 personaje care m-au impresionat
Când am ieșit de la ședința Consiliului Local, pe una dintre străzile din apropierea Consiliului Local am întâlnit trei personaje din cadrul clubului Unirea Câmpina. Și le voi numi - secundul Marius Palancianu, maseurul Alexandru Stanciu și unul dintre administratorii stadionului, Daniel Corcodel. Dacă vreunul dintre consilierii care au votat împotriva finanțării Unirii ar fi putut să vadă fețele acestor oameni, să le înțeleagă durerea și dacă mai avea și un pic de inimă, atunci ar fi votat altfel. Din păcate, deși consilierul Florin Frățilă s-a lăudat că nu se mai votează după "indicații și telefoane" (ce o fi vrut să spună și de ce nu o fi vorbit cu subiect și predicat că doar e... publicist), votul a demonstrat că actuala putere a plătit o poliță atât PDL-ului, cât și Unirii, o poliță a cărei plată s-a stabilit în altă parte. Dar de ce trebuie să o suporte iubitorii fotbalului din Câmpina?!
Voi reveni cu materiale mai ample, declarații și comentarii în zilele următoare.

5 comentarii:

  1. Niste nesimtiti care merita batuti , uni dintre ei chiar shinjuiti , nu le e rusine de munca acestor oameni care au facut totul cu sufletul si spun asta pt ca le sunt apropiat tuturor celor de la echipa UNIREA , au votat politic ,nici macar comunisti nu pot sa le zic , ca pe timpul ala aveam vreo 8 echipe de fotbal in Campina , o sa va saturati voi de politica intr-o zi , ati uitat repede cea patit Ceausescu, si va indreptati cu pasi mari si grabiti inspre aceeasi greseala , politizarea tuturor institutiilor si activitatiilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. cineva care este aproape de tine27 iulie 2012 la 13:59

    Mara sa nu pierzi speranta ca lucrurile se vor rezolva! Tot raul spre binele tau.intodeauna te-ai luptat singur si ai reusit . Dumnezeu nu va lasa sa pierzi un lucru atat de scump pentru tine . Fi puternic si nu le da satisfactia sa te vada suparat .Considera ca ti-au dat un motiv in plus sa le demonstrezi ca esti puternic ,fi tare pentru echipa !

    RăspundețiȘtergere
  3. rusine sa le fie,traim intr-o tara de ras...o sa vedeti voi ca tot unirea o sa fie ceea mai puternica din campina

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat noi traim, UNIREA NU MOARE!

    RăspundețiȘtergere
  5. Odioasa alianta asta. Niste oameni mici si meschini. Slugi fara coloana vertebrala

    RăspundețiȘtergere