luni, 30 iulie 2012

”Dubla” Stelei, arbitrată de un olandez și un ucrainean

”Dubla” manșă dintre Steaua București și Spartak Trnava, din cadrul turului al treilea preliminar al Europa League, va fi arbitrată de brigăzi din Olanda și Ucraina.
Turul, care va avea loc pe 2 august, de la ora 20.45, la București, pe Arena Națională, va fi arbitrat de olandezul Kevin Blom (foto), care s-a născut pe 21 februarie 1974, locuiește la Alphen aan de Rijn și se află din anul 2005 pe lista FIFA. A mai arbitrat de câteva ori echipe românești: Panathinaikos - Dinamo 3-0, pe 16 decembrie 2009, în grupele Europa League, dar și Steaua - Maccabi Haifa 4-2, pe 3 noiembrie 2011, în grupele Europa League. De asemenea, pe 4 noiembrie 2004 a fost arbitru de rezervă la meciul AC Parma - Steaua 1-0, în grupele Cupei UEFA. Precedentul meci internațional condus de Blom în Europa a fost joia trecută, în manșa secundă a turului al doilea preliminar al Europa League, Zimbru Chișinău - Young Boys Berna 1-0.
Returul - programat pe 9 august, la Trnava, în Slovacia, pe stadionul ”Antona Malatinskeho” - va fi arbitrat de Yevhen Aranovski (foto), din Ucraina. Aranovski s-a născut pe 13 octombrie 1976 și se află de la începutul anului trecut pe lista FIFA. Nu a mai condus partide ale nici uneia dintre cele două echipe și nici ale vreunei alte echipe din România, iar precedenta sa apariție în Europa a fost joia trecută, în manșa secundă a turului al doilea preliminar, la jocul Anorthosis Famagusta - Levadia Tallinn 3-0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu