joi, 19 iulie 2012

Rusul Serghei Zuev observă brigada lui Istvan Kovacs în Bosnia

Istvan Kovacs, Radu Ghinguleac, Valentin Avram şi Robert Dumitru arbitrează în această seară, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League partida Siroki Brijeg - St. Patrick's. Observatorul pentru arbitri al acestei partide este rusul Serghei Zuev, un fost arbitru internaţional, care s-a născut pe 9 octombrie 1955.
Ca observator, în 2 august 2009, la Doneţk, a oficiat la finala Campionatului European Juniori sub 19 ani, dintre Ucraina şi Anglia. La aceeaşi competiţie din Ucraina, a fost observator şi al unui meci arbitrat de Ovidiu Haţegan: Turcia - Spania 1-2, la Mariupol. De asemenea, pe 26 aprilie 2011 a fost observator la prima manşă a semifinalei Champions League, Schalke - Manchester United, iar pe 17 septembrie 2001 a fost la Bucureşti la partida Steaua - Şerif Tiraspol, din grupele Europa League.
(foto - Zuev, în mijlocul acestei imagini, alături de Valentin Avram, Radu Ghinguleac, Istvan Kovacs şi Robert Dumitru, la Mostor, în Bosnia, astăzi, chiar înaintea meciului)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu