vineri, 27 iulie 2012

O șansă în plus pentru Unirea? Începerea campionatului a fost amânată pentru 31 august!

În situația în care se află Unirea Câmpina par că se află multe alte formații din ligile a doua și a treia, ceea ce a dus la o situație fără precedent pentru fotbalul românesc.
"Divizia a doua şi cea de-a treia vor fi amânate cu două săptămâni, urmând să înceapă la 1 septembrie, respectiv 31 august. Această decizie a fost luată ca urmare a problemelor avute de cluburile participante şi a temperaturilor ridicate din luna august. Seriile de liga a treia vor avea în componenţă mai puţine echipe, cam 12-13. Dacă unele grupe nu vor întruni acest număr, probabil se vor muta echipe din alte serii", a declarat Ştefan Stana, reprezentantul echipelor de liga a treia în Comitetul Executiv al FRF, pentru site-ul Gazetei Sporturilor.
De asemenea, nu mai puțin de 16 echipe din cele două eșaloane și-au anunțat retragerea din competiție, discutându-se chiar posibilitatea ca Liga a II-a să înceapă cu două serii a câte 14 echipe.
Acum, toată această situație pare a oferi o a doua nesperată șansă pentru Unirea Câmpina, care are timpul fizic necesar să găsească resursele financiare - inclusiv din partea Consiliului Local - pentru a face față cu succes competiției, fiind o oportunitate extraordinară de a promova în condițiile în care marea majoritate a echipelor se vor chini să reziste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu