marți, 15 mai 2012

Unirea Câmpina - CSM Câmpina. Faza penalty-ului

În minutul 75, arbitrul Mihai Amorăriţei a dictat lovitură de pedeapsă, după un fault evident în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor. Jucătorii Unirii l-au înconjurat pe arbitru, au insistat asupra faptului că nu se impune o lovitură de pedeapsă, apoi au trecut la tot felul de tertipuri pentru a-i distrage atenţia executantului...
Mai mult şi la finalul jocului, chiar după ce se consfinţise victoria Unirii, directorul tehnic Ion Cojocaru a continuat să-i reproşeze arbitrului Amorăriţei decizia acordării acelei lovituri de pedeapsă.

Un comentariu:

  1. A fost o lovitura de pedeapsa just acordata , dar trecand peste asta , Unirea sa nu se imbete cu apa de ploaie , jocul lor nu e unul de lider , ba mai mult , nu am vazut deloc ceva construit de mijlocasi , constructie plecata de la fundasi. Doar mingi lunigi catre atacanti ....cate mingi a jucat bica bine, in folosul echipei ? a scos un corner parca si atat. Pe cand csm ...jos palaria. E drept , ramane rezultatul - insa unirea e departe de a fi o echipa buna. Succes in continuare si sper sa bateti la Vispesti.

    Hai Unirea !

    RăspundețiȘtergere