luni, 28 mai 2012

Unirea Câmpina va juca barajul pentru Liga a III-a în faţa câştigătoarei campionatului municipiului Bucureşti

FRF a stabilit că data barajului pentru promovarea în Liga a III-a este 20 iunie, pe terenuri neutre. Unirea Câmpina, câştigătoarea virtuală a campionatului judeţean Prahova, va da piept cu câştigătoarea campionatului municipiului Bucureşti. Partida va se desfăşura în organizarea AJF Ilfov.
La nivelul municipiului Bucureşti este în plină desfăşurare play-off-ul care să stabilească echipa cu care se va confrunta Unirea Câmpina. Structura play-off-ului are două serii, în care - conform site-ului oficial al Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti - se află echipele:
FC Chitila, FC Dinamo, AS Săbărelu Cocioveni şi AS Electroaparataj, în Seria I, iar în Seria a II-a, AS Termo I, AS Romprim, FC Viitorul şi AS Jilava. Următoarel etape din play-off vor avea loc pe 30 mai, 1 şi 3 iunie, după care se va juca finala între câştigătoarele celor două serii.

14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. greu , dar nu imposibil.va doresc succes ...............un csm -ist

      Ștergere
  2. Din pacate pentru Unirea nu cred ca va trece...campionatul Bucurestiului e cel mai puternic din Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt numai fotbalisti buni de la divizionare A si B imprumutati. Un test adevarat

    RăspundețiȘtergere
  4. greu dar nu imposibil UNIREA IN LIGA a3a bafta BAIETI CU TOTI ALATURI DE VOI

    RăspundețiȘtergere
  5. sa va vad acum unirea pe unde scoateti camasa :)))
    sa nu luati multe....

    RăspundețiȘtergere
  6. doar 3 dar puncte adica pe intelesul anonimului de la 19.01 VICTORIE

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai sa fim seriosi...tot aici o sa-i vedem si la anul..eu totusi cred ca e si mana lui Crangasu aici pt ca prea au 'dat' in el conducerea Unirii....asa ca ne vedem din toamna tot cu CSM,Banesti,Brebu,Breaza...asa de prin imprejurimi!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai asta de tot scrii aici , tot nu te lasi dupa ce am demonstrat ca batem tot si contra arbitrilor si contra AJF , asa de prost esti de n-ai inteles nici acum ca avem echipa buna, dar esti prea rau si prea prost sa-ti dai tu seama,...si pe deasupra mai esti si de la tara , adk TARAN .

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. bafta,oricum sunteti cei mai buni din Prahova

    RăspundețiȘtergere
  11. pt anonim de la 00:50 de ce blaturi vb???unirea a batut csm,vispesti,etc si nu a pierdut nici un meci ca sa nu mai zic de golurile primite.da cand invidia te roade.dute la csm tau care ia bataia de la astra 3,petrolu 2 si restu ca mai sunt multe.
    si cei din brebu sunt foarte culti,atat de culti incat isi injura proprii jucatori ca la usa cortului,in loc sa ii incurajeze in momente grele.si bv iulian pt cele spuse...unirea a jucat campionatu asta impotriva tuturor....semnat jucator unirea campina

    RăspundețiȘtergere
  12. mai bine sa iti vezi de echipa ta nu te mai lua de alte echipe!intai sa promovezi si dupa aceea sa vorbesti de alte echipe!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pardon....n-ati jucat tot campionatul numai cu CSM si vispesti ..au mai fost si alte echipe,dar asa e cd ai bani,poti cumpara multe meciuri...abia astept sa va vad in meciul de baraj cat de buni sunteti si ce realizare mare produceti,domnule jucator al Unirii...cat despre Brebu sau alte echipe nu comentez prea multe...si pe voi va injura multa lume,asa ca lasati-o moale cu 'iubirea' fanilor...

    RăspundețiȘtergere