marți, 22 mai 2012

Cupa României: CSM Câmpina - Petrolistul Boldeşti 2-1, după prelungiri

Arena din Băicoi a găzduit un meci interesant şi echilibrat în semifinalele fazei judeţene a Cupei României, CSM Câmpina şi Petrolistul Boldeşti luptându-se cu ardoare pentru a fi prezente în finala competiţiei. Boldeştenii au deschis scorul în minutul 18, prin Pârvu, după care CSM-ul s-a angrenat într-o luptă contracronometru pentru egalare. Aceasta a venit în minutul 80, din lovitură de pedeapsă, transformată de Budileanu. S-a intrat în prelungiri, acolo unde când toată lumea aştepta loviturile de departajare, golul lui Radu Burloiu (foto), din minutul 119, a adus victoria şi calificarea CSM-ului.
Ion Burchi a trimis în teren pentru CSM pe: Lepădatu - Zăpodeanu, Gânju, G. Radu, Bej - Budileanu, Ilioiu, Burloiu, Vintilă - M. Mihai, Olteanu. Au mai jucat: Chivu, Hromei.
Arbitri: Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli) - Emil Mateescu, Andrei Sotir (Ploieşti).
Observatori: Mihai Ionescu, Teodor Negoiţă (Ploieşti)

3 comentarii:

  1. A fost mult mai frumos meciul de la Baicoi pt ca a fost mai palpitant si cu un deznodamant fericit si neasteptat,venind chiar in ultimul minut al prelungirilor....bravo CSM,rusine Unirea ca ati menajat titulari...era frumoasa o finala a echipelor campinene!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. dinamo esti o mizerie.

    RăspundețiȘtergere