marți, 22 mai 2012

Cupa României: CS Vispeşti Blejoi - Unirea Câmpina 3-1

Pentru partida de astăzi din semifinalele Cupei României, faza judeţeană, liderul campionatului, Unirea Câmpina, a ales să-şi menajeze o parte dintre titulari. Pe de o parte, pentru a-şi asigura un final de campionat cât mai liniştit, iar pe de altă parte, pentru a pregăti barajul de promovare în Liga a III-a. În aceste condiţii, Cupa României a trecut pe planul secund,
prilej numai bun pentru CS Vispeşti să-şi ia revanşa în faţa Unirii după două înfrângeri clare, 0-2 la Câmpina şi 0-1 la Blejoi, ultima chiar acum trei zile.
Fotbaliştii de la Blejoi au deschis scorul prin Nae, în minutul 22, câmpinenii egalând în minutul 49, prin autogolul lui Onuţ, care şi-a trimis în propria poartă o minge venită din lovitură de la colţ, la care Neagu nu a mai ajuns. "Dubla" lui Cristi Vlad, din minutele 55 şi 63, a adus victoria Vispeştiului. De partea cealaltă, câmpinenii au avut câteva importante ocazii, bara lui Bărăgan şi trei situaţii de singur cu portarul ale lui Nichifor fiind doar cele mai importante ocazii ratate de Unirea.
Unirea a jucat în acest joc cu: T. Ionescu - A. Stoica, Neagu, Lambă, Coman - Bica, Bărăgan, Ungureanu, Cernea - Nichifor, Dobrescu. Au mai jucat: Fl. Stoica, Negotei.
Arbitri: Viorel Căunei (Plopeni) - Cristian Lefter (Urlaţi), Robert Nuţu (Ploieşti).
Observatori: Stelian Achimescu, Decu Crângaşu (ambii din Ploieşti)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu