vineri, 25 mai 2012

Petrolul II Ploiești - CSM Câmpina 1-0

Cu un lot destul de subțire, care - de altfel - nu i-a permis antrenorului Ion Burchi să facă nici o înlocuire, CSM Câmpina s-a deplasat la Ploiești pentru întâlnirea cu formația secundă a clubului Petrolul. Singurul gol al jocului a fost marcat de
Iancu, în minutul 27, ploieștenii adjudecându-și victoria.
Ion Burchi a jucat cu: Lepădatu - Gânju, G. Radu, Zăpodeanu - Olteanu, Ilioiu, Burloiu, Budileanu, Vintilă - Blanc, Hromei.

4 comentarii:

  1. Hai sa fim seriosi,cand ai in primii 11, jucatori cu experienta ca Ilioiu care a jucat in div.B,Ganju,Budi,Zapodeanu,care au jucat in div.C,Olteanu care a fost prin Ungaria,Burloiu la Branesti,astea sunt scuze ieftine.Cand pierzi o gramada de meciuri,in situatia in care ai asemenea lot si conditii de pregatire,cauza trebuie sa fie in alta parte.Nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1-cauza: probleme medicale in lot 2-lipsa suporterilor la meci ,este prima data cand nu au avut cine sa -i incurajeze 3-lipsa conducerii tehnice la acest meci 4 - oboseala de dupa semifinala ,sa revii de la o-1 sa joci si 2 reprize de prelungiri si sa castigi in ultimul minut de joc , sa joci marti -vineri este greu 5-meci fara miza 6 antrenorul nu a putut sa -i motiveze pantru acest meci 7 ,,,,,,8,,,,, 9,,,,, etc tybyas

      Ștergere
    2. Stii ce inseamna conducere tehnica?Antrenori(principal,secund,antrenor pentru portari).Ai vrut probabil sa spui la pct.3 conducerea clubului(actionari).Da ca batea vantul din stanga nu se pune?Sau ca iarba era verde nu crezi ca a contat?Asta e viata sa cautam scuze,nu-i asa?D-aia suntem vai mama noastra.Oricum te felicit ca-ti sustii echipa.

      Ștergere
  2. Eu cred ca a fost dar un blat bine regizat. La fel si cel cu Vispesti si cel cu.......Ce sa faci traim vremuri imbibate de politica.

    RăspundețiȘtergere