vineri, 25 mai 2012

Fotbal. Cupa "Barbu Ştirbei", ediţia a III-a, în imagini

Cea de-a treia ediţie a Cupei "Barbu Ştirbei" la fotbal pentru echipe ale unităţilor de învăţământ a fost organizată astăzi de Consiliul Local şi Casa Tineretului pe terenul sintetic din incinta Ştrandului de la Casa Tineretului. În competiţia şcolilor generale, pe primele locuri s-au situat echipele Şcolii "BP Hasdeu", Şcolii Generale nr. 3, Şcolii "Ion Câmpineanu", Şcolii "Cuza" şi Şcolii Centrale, în vreme ce în întrecerea rezervată echipelor din ciclul liceal, pe primele trei locuri s-au situat echipele reprezentând Liceul Tehnologic Mecanic, Liceul Tehnologic Energetic şi Colegiul Tehnic "Constantin Istrati".
Iată şi câteva imagini de la această competiţie, inclusiv de la festivitatea de premiere oficiată din partea Consiliului Local de Marian Dulă, preşedintele Comisie de Sport, Tineret, Învăţământ a Consiliului Local. Participanţii au primit diplome, medalii, un set de două pixuri, fiecare echipă a primit mingii de fotbal, iar câştigătoarea câte o cupă.

3 comentarii:

  1. Felicitari scolii B.P. Hasdeu, in frunte cu domn' profesor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nedelcu Andrei26 mai 2012 la 13:27

    Pacat ca nu a-i putut vedea regulamentul competitiei schimbat permanent pe parcursul desfasurarii ei pentru ca la final sa poata castiga echipa Scolii B.P.Hasdeu unde profesor era chiar unul dintre organizatori.Vazand ca prin mijloace fotbalistice nu ne-au putut invinge iar golaverajul ne era favorabil in ultimul joc cu Scoala Centrala au facut un blat ordinar in care jucatorii adversi se dadeau la o parte pur si simplu din fata mingii pentru ca jucatorii Scolii B.P.Hasdeu sa poata inscrie iar scorul a fost 10-0.Consideri ca e posibil asa ceva la niste jocuri de copii???Mie mi se pare o nesimtire dusa la extrem mai ales ca diferenta (ma refer ca premiu) era o cupa.Imi felicit echipa si jucatorii care s-au luptat pe teren de la inceput pana la sfarsit prin mijloace fotbalistice si regulamentare(nu ca adversarii nostrii carora li sa permis ce acel mic teren sintetic cu ghete cu crampoane ceea ce nu este normal)si la final au fost la egalitate de puncte cu MERITUOSII castigatori.

    RăspundețiȘtergere
  3. ba daca era 1-0 mai ziceam :))))dar 10-0

    RăspundețiȘtergere