duminică, 13 mai 2012

CSM Câmpina - Dero Ploieşti. Un observator... încruntat

Observatorul partidei CSM Câmpina - Dero Ploieşti a fost preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Marian Deaconu. Veşnic încruntat, a stat singur la tribuna a doua, undeva în apropierea "oficialei" de pe stadionul "Poiana" şi nu a discutat cu nimeni pe toată durata jocului.
La finalul jocului, la numai câteva minute după fluierul final, a părăsit val vârtej de unul singur zona vestiarelor,
s-a suit în maşina sa, pe care o parcase undeva în afara stadionului, şi... dus a fost. A avut o atitudine de parcă era duşmanul arbitrilor şi parcă aceştia îl supăraseră.
Şi apropo de locul pe care şi-l aleg obsrevatorii pentru a urmări partidele de pe stadionul "Poiana". Au fost doar 3 observatori care nu au stat la "oficială": Viorel Băltăţeanu, care - probabil, mai conservator din fire - a ales să stea pe marginea terenului, între cele două bănci de rezervă, Silviu Crângaşu şi Marian Deaconu. de ce evită cei doi "oficiala"?

2 comentarii:

  1. acest om este RANCHINOS,,,..DE CE A BAGAT O PE domnisoara ROXANA LA ACEST MECI?,NU TREBUIA SA FI DELEGATA,, TREBUIA SA FI ...nicolae iosif la acest meci,este un baiat cu caracter IOSIF;;;

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule iosif te cam roade invidia,lasa-i pe altii sa vorbeasca despre caracterul tau.Poate nu te-a dat pe tine ca nu ai mai cotizat cu parfumuri aduse din italia pt Don Lica ca-n vremurile voastre bune!

    RăspundețiȘtergere