vineri, 11 mai 2012

Este oportună delegarea unei brigăzi din Câmpina la derby-ul localității?

Marți, 15 mai, în etapa a 29-a, în campionatul județean are loc partida Unirea Câmpina - CSM Câmpina. Marian Deaconu a decis să trimită la acest joc o brigadă din aceeași localitate cu cele două echipe: Mihai Amorăriței, la centru, Roxana Bănăseanu și Dragoș Pantilie, asistenți.
Cât de oportună este această delegare?
La precedentele dispute oficiale între cele două echipe, Marian Deaconu nu a dorit să facă o astfel de delegare. Să înțelegem că a fost nemulțumit de prestația precedentelor brigăzi în derby-ul Câmpinei?!
Acum, pentru Amorăriței - aflat în plină ascensiune spre primul eșalon - ar putea fi o sabie cu două tăișuri. Am convingerea că Amorăriței poate duce la bun sfârșit un astfel de joc, dar nu-i va fi ușor... Și nu-i va fi, pentru că este o perioadă extrem de agitată, partida desfășurându-se în plină campanie electorală (și sunt cunoscute mizele politice din spatele celor două cluburi). Poate tocmai de aceea înclin să cred că delegarea este mai degrabă neinspirată și dreptatea în derby-ul Câmpinei ar fi rebuit să fie împărțită de un un arbitru din altă parte. Sau nu mai este nici un arbitru prin Ploiești care să facă față unei asemenea partide?!
Oricum, voi fi prezent la meci și sunt foarte curios în ce măsură cele două echipe își vor vedea de joc sau vor umbla cu prostii și atunci, implicit, îi vor face viața grea și arbitrului.

6 comentarii:

  1. examen pentru corectitudinea arbitrilor . acun se va vedea cat de corecti si buni sunt. succes csm campina ..... tybyas

    RăspundețiȘtergere
  2. Roberto Opatchi12 mai 2012 la 09:27

    Brigada delegata la acest meci e una foarte buna.In primul rand Amori este un baiat de caracter si cred ca nici din partea celor doua conduceri nu se pune problema influentarii in vreun fel a deciziilor pe care le va lua in timpul meciului.Sper ca acest meci sa fie o bucurie pentru toti iubitorii fotbalului din Campina,iar pe teren jucatorii sa-si vada de joc.Pana la urma e doar sport ,iar ambitiile nu trebuie sa degenereze asa cum a fost la Cluj pentru ca unde toata lumea a avut de pierdut.

    RăspundețiȘtergere
  3. ii bate unirea sigur dar roxana aia e cu csm

    RăspundețiȘtergere
  4. Amor poate conduce orice meci, chiar si in Liga I!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca va fi un meci corect din partea arbitrilor si in caz ca vor fi greseli,vor fi accidentale si nu voit...Amor e un baiat cu caracter si nu va lua bani de la nicio echipa si oricum totul se va juca sambata viitoare la Vispesti unde se va vedea valoarea celor de la Unirea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. HAI SA NU MAI PUNEM PRESIUNE PE ARBITRI BRIGADA ESTE SUPER OK OAMENI CU CARACTER SI PE ACEASTA CALE VREAU SAL FELICIT PE MIHAI AMORARITEI CA VA ARBITRA ACEST MECI SI CU SIGURANTA VA FI CEL MAI CORECT HAI UNIREA

    RăspundețiȘtergere