miercuri, 9 mai 2012

CSM Câmpina - Precizia Breaza 2-2, 3-2, după prelungiri

Marcatori: Stroe 42, 56, Zăpodean 112 - Urdea 7, Şovăială 74.
CSM Câmpina: Lepădatu - Gânju (cpt), G. Radu, Zăpodean - Olteanu, Burloiu, Ilioiu, Budileanu, Vintilă - Stroe (120+1 Chivu), Hromei (53 Bej). Rezervă neutilizată: Boşilcă. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Precizia Breaza: Blidaru - Brânzea, Soreanu (cpt), Cazan, Cârstei (56 Voinea) - Duricu (49 B. Ionescu), Bădărău, Cojocaru (56 Boroş), M. Dumitru (61 Herăscu) - Şovăială, Urdea. Rezerve neutilizate: Fl. Vasile, A. Dumitru, Istrati. Antrenori: Florin Vasilescu (principal), Robert Istrati (secund).
Cartonaşe galbene: Burloiu 27, Ilioiu 67, Olteanu 89, 114, Vintilă 113, Bej 120 - Voinea 83, B. Ionescu 88, Brânzea 90+2, Urdea 110, Boroş 117.
Cartonaşe roşii: Olteanu 114 - Blidaru 60.
Arbitri: Ovidiu Oprea (Ploieşti) - Ciprian Geambazu (Buşteni), Mădălina Crăciun (Negoieşti)
Observator: Silviu Crângaşu (Ploieşti)
Cu o bancă de rezerve extrem de subţire, din cauza numeroaselor accidentări, CSM Câmpina a avut un debut slab de meci, pentru că în pofida posesiei, a fost suficientă o nesincronizare între Gânju şi Lepădatu pentru ca Urdea să profite şi să deschidă scorul. Apoi, atacurile din ce în ce mai susţinute ale elevilor lui Ion Burchi s-au lovit de un adevărat zid ridicat de brezeni în faţa propriei porţi, iar raidurile lor ofensive, pe contraatac, s-au dovedit foarte periculoase. Totuşi, egalarea a venit în minutul 42, prin Stroe (foto dreapta), care a reluat cu capul din 8 metri o centrare venită de pe partea dreaptă.
Acelaşi jucător şi-a adus pentru prima dată în acest meci echipa în avantaj, în minutul 56, cu un şut perb de la marginea suprafeţei de pedeapsă. A urmat momentul psihologic al jocului, Blidaru fiind eliminat - corect - după ce a oprit cu mâna o minge în afara propriei suprafeţe de pedeapsă. Din acel moment, câmpinenii parcă au oprit motoarele crezând că victoria nu are cum să le mai scape, în vreme ce brezenii s-au apărat temeinic şi au contraatacat ori de câte ori li s-a ivit ocazia. La una dintre aceste faze, în minutul 74, Şovăială a adus egalarea, după o fază lucrată de Urdea. Câmpinenii nu au avut claritate la faza decisivă, astfel că s-a intrat în prelungiri, unde tot echipierii CSM-ului au forţat până în minutul 112, când Zăpodean a înscris cu un şut puternic din apropiere, după o fază prelungită de atac. Iar până la final nu a mai contat decât o acţiune a brezenilor, la care Bej a respins mingea din apropierea liniei porţii proprii, generând un oftat al tribunei. Şi astfel, CSM Câmpina se califică pentru al doilea an consecutiv în semifinalele fazei judeţene a Cupei României.

7 comentarii:

  1. se pare ca breaza nu a mai rezolvat nimic cu arbitrii sau cu jucatorii , ca la cornu unde a luat fundasul central rosu si a facut numai faulturi pe 16 m. Ma rog , oamenii de la cornu poate nu-l cunosc pe acel jucator :)

    RăspundețiȘtergere
  2. ' NOTRE RESPECT' CSM CAMPINA. TYBYAS

    RăspundețiȘtergere
  3. PRECIZIA BREAZA sa prezentat mai mult decat onorabil la jocul cu CSM,avand in vedere faptul ca jucarorii gazda sunt majoritatea PROFESIONISTI,iar BREZENII nu au in componenta nici un jucator profesionist,felicitari antrenorului pricipal adevarat ROBERT ISTRATI,iar cel care se da antrenor pricipal de fapt face foaia de arbitraj,de aceea nici numele lui nu Il retine nimeni[vezi comentariul]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca erau profesionisti jucau la steaua ,barcelona au real :}

      Ștergere
    2. D-ta crezi ca a fi profesionist inseamna sa joci la nivel inalt? Jucator profesionist=jucator cu CONTRACT DE MUNCA, PLATIT. Ceea ce la Breaza nu se intampla ;)

      Ștergere
  4. asta spune-am si eu in comentariul de mai sus.unde vezi greseala!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Greseala o vad in faptul ca nu numai la Steaua, Barcelona, Real exista jucatori platiti, dupa cum afirmati dvs! Cam toate echipele de Liga A au jucatori angajati si platiti.

    RăspundețiȘtergere