duminică, 29 ianuarie 2012

Amical: CS Cornu - AFC Brebu 1-1

În condiţiile în care Prahoviţa Măgureni a anunţat în ultimul moment că nu dispune de un mijloc de deplasare pentru a onora invitaţia la un meci amical la Cornu, CS Cornu şi-a focalizat atenţia doar asupra partidei cu AFC Brebu. Desfăşurată pe un teren acoperit cu zăpadă, întâlnirea a fost una echilibrată, dar şi un excelent prilej de antrenament fizic, scorul final consemnând egalitatea, 1-1, prin golurile marcate de Radu Burlacu (foto), în minutul 80, respectiv, Drăgan (minutul 41).
CS Cornu: Popescu - Diaconu, Negreanu, Goran, Zamfir, Gratie, Heroiu, I. Lucian, R. Burlacu, Drăgoi, Duşescu. Au mai jucat: Dobroiu, Constantinescu, Mitrea, A. Burlacu, Zbârcea, I. Vane. Antrenori: Cristian Zmoleanu (director tehnic), Andrei Ionescu (antrenor principal).
AFC Brebu: Durbac - C. Moraru, Drăgan, Savu, Lupu, Marcu, V. Moraru, Târboiu, Bunea, Stan, G. Mihai. Au mai jucat: Bârligiu, Bondea. Antrenori: Robert Săvulescu (principal), Adrian Chircă (secund).
Următorul meci amical programat pentru CS Cornu va avea loc duminica viitoare, de la ora 11.00, în deplasare, cu AS Mislea.

Un comentariu:

  1. felicitari pentru documentare si prompta informare a iubitorilor sportului.

    RăspundețiȘtergere