marți, 24 ianuarie 2012

"Mara" a prezentat programul şi noutăţile echipei Unirea Câmpina

Într-o conferinţă de presă organizată astăzi la stadionul "Rafinăriei", preşedintele FC Unirea Câmpina, Mărgărint Ciobotaru "Mara" (foto), a prezentat programul şi noutăţile echipei sale înaintea reluării campionatului.
"Din punct de vedere al lotului de jucători, în afară de Andrei Ciobanu, au mai venit Victor Dobrescu, Georgian Ghiţă şi Bogdan Negotei, care vor trebui să confirme în meciurile amicale din această perioadă. Deşi s-au vehiculat tot felul de variante, vreau să spun clar că nu va pleca nimeni din lotul nostru, singura excepţie fiind posibilitatea de a-l împrumuta pe Radu Burlacu la
CS Cornu. Există discuţii în acest sens, iar dacă vom avea postul respectiv acoperit prin noile transferuri, atunci vom fi de acord cu acest împrumut", a precizat "Mara".
Liderul la zi al campionatului judeţean, Unirea Câmpina îşi continuă pregătirile sub comanda antrenorilor Costin Plăvache şi Marius Pălănceanu. Preşedintele clubului câmpinean a mai precizat: "De mâine, miercuri, 25 ianuarie, vom intra în cantonament la hotelul de la Casa Tineretului până vineri, 3 februarie. În această perioadă vom susţine şi mai multe meciuri de verificare: mâine, miercuri, 25 ianuarie, de la ora 10.30, pe teren propriu, cu CSO Plopeni, din Liga a III-a, duminică, 29 ianuarie, de la ora 11.00, în deplasare, cu Precizia Breaza, liderul Seriei Vest a Ligii B Prahova, miercuri, 1 februarie, de la ora 11.00, pe teren propriu cu Chimia Brazi, din Liga a III-a, iar vineri, 3 februarie, în încheierea cantonamentului, vom întâlni tot pe teren propriu formaţia CS Ştefăneşti, din Liga a III-a".

Un comentariu: