miercuri, 25 ianuarie 2012

Petre Cozma, tatăl fostului mare handbalist Marian Cozma, ucis la Veszprem, vine sâmbătă la Câmpina

Prilejul va fi meciul din Campionatului Municipiului Bucureşti de Handbal Feminin Juuniori II, care va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.00, în sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, între HC Erigill Proviţa de Sus şi AS "Marian Cozma" Bucureşti. Clubul din Capitală a fost înfiinţat de Petre Cozma (foto), în memoria fiului său, Marian Cozma, un handbalist de mare valoare, ucis la Veszprem, Ungaria, pe 8 februarie 2009.
Iniţial, în etapa de la finalul acestei săptămâni, handbalistele de la Proviţa de Sus, antrenate de Mihai Burlacu,
ar fi trebuit să întâlnească formaţia Colegiului Tehnic Media I Bucureşti, dar mai multe jucătoare ale bucureştencelor s-au îmbolnăvit, astfel încât organizatorii competiţiei au decis reprogramarea acelui meci şi înlocuirea sa cu partida dintre HC Erigill Proviţa de Sus şi AS "Marian Cozma" Bucureşti.
Având în vedere şi condiţiile meteo, partida de handbal de sâmbătă de la prânz este un bun prilej pentru iubitorii sportului din Câmpina, în special cei ai handbalului, să asiste la un spectacol agreabil, în care, în plus, au ocazia să vadă un om deosebit - Petre Cozma.

Un comentariu: