sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Handbalistele de la Erigill Proviţa de Sus se pregătesc de reluarea campionatului

Handbalistele de la clubul Erigill Proviţa de Sus, antrenor Mihai Burlacu, şi-au reluat antrenamentele în vederea celei de-a doua părţi a campionatului. Reamintim că formaţia de juniori II a clubului din Proviţa de Sus evoluează în Campionatul Municipiului Bucureşti, primul meci oficial din anul 2012 urmând a avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.00, în sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, atunci când Erigill Proviţa de Sus va întâlni echipa Colegiului Tehnic Media I Bucureşti.
Până atunci, jucătoarele antrenate de Mihai Burlacu desfăşoară antrenamente specifice acestei perioade. Lotul proviţencelor este format din portarii Theodora Groşescu, Alexandra Manea şi jucătorii Sorina Duricu, Teodora Bucur, Andra Postelnicu, Loredana Duţă, Ioana Chilom, Sabina Strechioiu, Elena Nechifor, Andreea Apostol, Adelina Filip, Marta Ivanov, Ana Maria Ene, Mara Vlădilă, Maria Dinu, Adela Cârciu, Violeta Andrei.
Handbalistele de la Erigill Proviţa de Sus îşi doresc ca publicul să fie prezent în număr cât mai mare la primul lor meci oficial din anul 2012, atât pentru a le încuraja, cât şi pentru a savura un spectacol sportiv de calitate.

Un comentariu: