luni, 16 ianuarie 2012

FC Unirea Câmpina, la primul antrenament din 2012

Astăzi, de la ora 11.00, pe arena pe care îşi dispută şi meciurile de pe teren propriu, Unirea Câmpina, liderul la zi al clasamentului Ligii lu' Lică, s-a reunit pentru primul antrenament al anului 2012. Starea de spirit era una destul de bună, jucătorii dezmorţindu-se repede şi părând nerăbdători să ajungă la... minge.
"Deocamdată nu pleacă nici un jucător. În afara lui Andrei Ciobanu, pe care l-am legitimat încă de la finele anului trecut, mai sunt în pregătire cu noi câţiva jucători -
Victor Dobrescu, un mijlocaş ofensiv, care poate juca şi atacant, care a jucat inclusiv în Italia pentru echipa de tineret a clubului AC Torino, şi Georgian Ghiţă - care a jucat în turul acestui campionat pentru Tricolorul Breaza. Nu ne vom opri aici, vom încerca să mai aducem câţiva jucători şi există posibilitatea ca în funcţie de lotul final să mai împrumutăm câţiva jucători la echipe din jurul Câmpinei", ne-a precizat preşedintele FC Unirea, Mărgărit Ciobotaru.
Pentru moment se va continua cu antrenamente zilnice, pentru perioada 25 ianuarie - 3 februarie fiind programat şi un stagiu centralizat de pregătire la hotelul Casei Tineretului din localitate. De asemenea, conducerea tehnică a clubului - director tehnic Ion Cojocaru, antrenor principal Costin Plăvache şi secundul Marius Pălănceanu - şi-au propus un şir de meciuri amicale, două fiind "bătute în cuie" până în acest moment:
sâmbătă, 21 ianuarie, ora 11.00, Câmpina: Unirea Câmpina - AFC Brebu
miercuri, 1 februarie, ora 11.00, Câmpina: Unirea Câmpina - Chimia Brazi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu