joi, 2 septembrie 2010

Lincoln (Anglia) – „Sincil Bank Stadium”

„Sincil Bank Stadium”
Este stadionul din oraşul britanic Lincoln, unde îşi dispută meciurile de pe teren propriu formaţia FC Lincoln City. Stadionul a fost construit în anul 1894, renovat în mai multe rânduri, iar în momentul de faţă are o populaţie de 10.120 locuri.
Lincoln
Este un oraş din estul Angliei, un oraş faimos pentru catedrala din centrul său. Are o populaţie de aproximativ 85.000 locuitori. Catedrala, ca şi castelul din Lincoln, datează din secolul al XI-lea, fiind adevărate repere pentru istoria britanică.

2 comentarii:

  1. dlor, lasati-ne cu zilele arbitrilor, postati ce ne intereseaza, spre ex rezultatele la fotbal din liga A Prahova...sau daca a luat bataie Unirea nu va mai e aminte? pana acum, erati singurul site unde puteai sa vezi imediat dupa inchiderea etapei toate rezultatele si chiar eram incantati ca exista asa ceva, acum vad ca v-ati lasat, de ce oare?
    sper sa va rascoleasca un pic acest mesaj si sa postati si aceste rezultate

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule anonim. Esti liber sa citesti ce doresti de pe acest blog... Faci niste remarci oarecum rautacioase, dar daca erai mai atent vedeai ca am avut rezultatele etapei de marti din liga lu' Lica la ff putin timp dupa incheierea meciurilor: http://sport-campina.blogspot.com/2010/08/liga-lu-lica-etapa-iv-marti-31-august.html

    RăspundețiȘtergere