duminică, 5 august 2012

Camera de Conturi a dus la dispariţia echipei AFC Filipeşti!

Pare greu de crezut, dar aşa e... În această vară, după alegerile locale, Camera de Conturi a trimis o hârtie oficială Primăriei comunei Filipeştii de Pădure, primarului Costel Morărescu (foto), în care acesta era atenţionat că finanţarea integrală a activităţii echipei de fotbal locale se poate constitui într-o infracţiune, pentru care edilul ar putea primi o pedeapsă cu închisoare între 6 luni şi 3 ani! În aceste condiţii, este de la sine înţeles de ce primarul Costel Morărescu nu a mai vrut să audă de finanţarea echipei de fotbal, iar cum comuna Filipeştii de Pădure nu-şi poate permite economic să ţină o echipă, s-a ajuns la dispariţia ei.
Este păcat, dar ar mai trebui menţionat că există o diferenţă faţă de finanţarea echipelor din alte localităţi, inclusiv Câmpina. AFC Filipeşti era un club la care Consiliul Local Filipeştii de Pădure nu era membru fondator şi mai există o diferenţă esenţială din punct de vedere juridic - un club este de drept public, iar altul de drept privat, ceae ce schimbă substanţial datele problemei, inclusiv din punctul de vedere al Camerei de Conturi.

2 comentarii:

  1. Clubul nu era de drept public?!?! Cum asa? Eu sunt consilier local PDL la Filipesti si am aprobat sume imense din bugetul local pentru clubul asta nenorocit. Asta pentru ca un anume Apostol Viorel, care se pretinde a fi avocat, ne-a asigurat pe toti pedelistii ca AFC e club de drept public. Ne-a explicat cum a falsificat el Statutul si ne-a zis ca nu vor fi probleme. Daca o sa am probleme va fi vai de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU NU DOARME DL PRIMAR ATI DISTRUS FOTBALUL DACA NU VA PRICEPETI LASATI-L PE TAICA PARINTE SA CONDUCA CA EL SE PRICEPE LA TOATE

    RăspundețiȘtergere