vineri, 17 august 2012

Amical: Unirea Câmpina - Conpet Ploieşti 0-2

Nu ştiu câte echipe îşi stabilesc meciuri amicale în a doua zi a stagiului montan de pregătire centralizată, dar - cu siguranţă - oricare ar fi acele echipe nu pot avea alt rezultat decât unul nesatisfăcător. S-a văzut că jucătorii nu aveau vlagă, după ce Stăncioiu i-a ozonificat pe pantele Bucegilor, dar Unirea şi-a respectat promisiunea făcută celor de la Conpet de a disputa acest meci amical. Un joc în care mult mai tinerii jucători ai Conpetului au alergat mult şi cu folos, înscriind de două ori, prin A. Ştefan, în minutul 28, şi prin Ivan, minutul 56, acesta din urmă după o gafă a portarului Anghelache.
În plus, Unirea pare a plăti tribut şi schimbării sistemului de joc, odată cu aducerea lui Stăncioiu pe banca tehnică. De la clasicul 4-4-2 al lui Costin Plăvaceh s-a trecut la un mai dinamic, dar şi mai greu de pus în practică, 4-3-2-1, şi este nevoie de timp pentru ca roadele acestui nou sistem să se vadă şi în rezultate.
Unirea Câmpina a evoluat în faţa Conpetului în următoarea alcătuire: D. Şandru - B. Şandru, Neagu, Lungu, Filip - Ir.Dumitru, Lambă, John Yeboah - Bica, Băcioiu - Dobrescu. Au mai jucat: Anghelache - A. Stoica, Zecheru, Coman (junior de la HM Câmpina), Nichifor, Fătu şi Dedu.
Unirea Câmpina s-a întoprs după meci la Cota 1000, unde îşi va continua stagiul montan până miercuri.

Un comentariu:

  1. E adevarat ca s-au mai retras doua echipe din serie?Daca da, va rog sa publicati..

    RăspundețiȘtergere