vineri, 17 august 2012

CSO Plopeni - CS Băneşti 4-2

În prima etapă a noii ediţii de campionat, CS Băneşti se pregătea să joace la... Plopu. Până la urmă, n-a fost Plopu, a fost... Plopeni, că la Liga lu' Lică se poate, iar băneştenii au avut parte de un debut cu stângul în noua ediţie de campionat.
Jocul a început echilibrat, dar erorile incredibile din linia defensivă a oaspeţilor au făcut ca scorul să indice 3-0 în minutul 30 în favoare gazdelor, iar acest lucru în condiţiile în care jocul nu arăta o asemenea diferenţă. Antrenorul Roberto Opatchi (foto) a făcut mai multe schimbări, a încercat să schimbe din mers, iar băneştenii şi-au revenit, ajungând la 3-2, prin golurile lui Jantea şi Budileanu, acesta din urmă după o lovitură de pedeapsă, care a lăsat gazdele în inferioritate numerică. Mai mult, la aceeaşi fază, Grigoraş s-a repezit să ia mingea din plasă, din dorinţa de a egala cât mai repede, dar a ajuns să fie eliminat de arbitrul Illyeş, pentru un motiv pe care nimeni din tabăra oaspeţilor nu l-a înţeles. Ultimul gol al meciului s-a marcat în minutele de prelungiri, după o fază la care din nou băneştenii au reclamat fault în atac, dar deja nu mai conta... Meciul fusese pierdut pe propriile greşeli din defensivă încă din primele 30 de minute!
Antrenorul Roberto Opatchi a trimis în teren pe:A. Negreanu - Burchi, Cristache, Braşoveanu, Creţu - Dincă, Budileanu, Ursea, Iancu - M. Negreanu, Jantea: Au mai jucat: Gorgan, Bej, Grigoraş şi Dârstaru.
După meci, antrenorul Roberto Opatchi ne-a declarat: "Am pierdut meciul pe mâna noastră, din cauza greşeilor impardonabile din prima jumătate de oră a meciului făcute de defensiva noastră. Chiar dacă aş avea de reproşat multe lucruri şi arbitrajului, pe care l-aş califica dezamăgitor, cred că am făcut prea multe greşeli în defensivă. Singurul lucru pe care îl cred îmbucurător este integrarea bună a jucătorilor veniţi de la CSM, unii dintre ei având doar cîteva antrenamente alături de noi".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu