joi, 24 mai 2012

"Mara" explică eșecul din Cupa României și susține că nu va colabora cu Guran pentru o fuziune între Unirea și CSM

În această dimineață, chiar la biroul său de la stadion, Mărgărint Ciobotaru "Mara" (foto) a susținut o conferință de presă, în care a ținut să facă unele precizări pe marginea a două subiecte: înfrângerea din semifinala Cupei României și inițiativa lui Virgil Guran privind fuziunea dintre Unirea și CSM Câmpina.

O înfrângere programată
"A fost prima înfrângere într-un meci oficial din acest sezon, dar a fost o înfrângere pe care ne-am asumat-o, obiectivul nostru principal fiind pregătirea barajului. Am menajat mai mulți titulari și economisim și niște bani, pe care îi păstrăm pentru baraj, unde vom avea o misiune foarte grea, chiar dacă nu ni s-a stabilit încă adversarul și nici unde va avea loc meciul", a spus "Mara".

"Nu se poate să vină Guran acum că vrea el să joace în Liga a III-a!"
"Unii spun că oamenii de la CSM nu au renunțat la ideea unei fuziuni între cele două echipe, Unirea și CSM.
Pentru mine important este că Unirea a câștigat campionatul județean și astfel ne-am ținut promisiunea pe care am făcut-o atunci când s-a implicat Primăria și Consiliul Local lângă noi. Îmi pare rău că cei de la CSM sunt interesați doar de interesele lor personale și de politică. Pe mine nu mă interesează politica... Văd că ei vor fuziune, dar dacă o vor de ce și-au mai rupt gâtul în meciul direct?! Pentru mine nu există ideea de fuziune între cele două echipe! Dacă nu vom putea altfel, vom juca două meciuri în Liga a III-a și vom reveni în județ, unde voi putea să țin singur echipa și cu bani pe Legea 350, așa cum au primit și ei timp de atâția ani. Nu se poate să vină Guran acum că vrea el să joace în Liga a III-a!", a mai spus "Mara".

7 comentarii:

  1. chiar poti tine singur echipa .in oras sunt alte zvonuri.si daca poti de ce ai nevoie de legea 350

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa menajeze jucatorii de pe acum???hai sa fim seriosi...ce mentalitate avem...eu in locul lor aveam ambitia sa nu am nicio infrangere in sezonul asta...cat privitor la meciul de baraj ,pana atunci se pot accidenta multi jucatori,plus ca mai sunt 4 etape in care poate iesi orice jucator din echipa....si inca ceva:daca bat la meciul de la baraj,Cojocaru si ai lui o sa lase Unirea cum a patit Rapid...sau poate mai rau:se va desfiinta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine,pomanagii sunt cei de la csm[in frunte cu conducatorii lor]care asteapta rasplata pe mina altora.Dupa ce v-au facut probleme si au vazut rezultatele clubului UNIREA vor fuziune.Cei de la Vispesti au fost ajutati peste tot [chiar si de CSM],UNIREA fiind singura contra celorlalti si acum vor fuziune.Unirea a cistigat amindoua mecirile cu Vispesti, CSM sa facut de ris in meciurile cu Vispestisi a jucat la disperare in meciurile cu UNIREA si acum vor rasplata pentru nesimtirea de care au dat dovada.Sa ramina in judet ca acolo au loc, nu in C pe munca altora

    RăspundețiȘtergere
  4. acum vreo 12 ani MARA era jucator legitimat la CORUNA CAMPINA,care era partonata de VIRGIL GURAN.acum a ajuns sa castige o lupta de promovare cu acesta.felicitari,nu ma gande-am vreodata ca o sa o vad si pe asta.BRAVO MARA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu?Guran este un conducator,-cel putin, la fotbal, foarte slab. SI EL STIE ASTA DAR II PLACE SA BRAVEZE. nu te-ai convins. Tot ce a inceput nu a dus la bun sfarsit. Mara are dreptate. Niciodata nu o sa fie subalternul lui pentru simplu fapt ca intotdeauna a fost mai bun ca el. Acesta este adevarul si lui Guran ii pare foarte rau. Felicitari Unirea pentru tot ce ai facut pana acum pentru Campina. Chiar daca nu v-a promova, fotbalistii de la Unirea si-au facut datoria fata de iubitorii de fotbal campineni. Nu s-au complacut ca unii fotbalisti de la CSM, sa participe prin oras la actiuni electorale. Gresesc? Deci hai sa fim realisti si sa recunoastem ca asa se prezinta sportul campinean la aceasta ora. Motocros, box, karate, atletism - zero. Cine este de vina?

      Ștergere