duminică, 27 mai 2012

CS Valea Doftanei - CS Cornu 1-3

În cadrul etapei de astăzi a Ligii B Prahova, CS Cornu s-a deplasat la Valea Doftanei, unde a dispus de echipa locală CS Valea Doftanei cu scorul de 3-1. Golurile au fost marcate de Negreanu 30, Zanfir 55 şi Băjenaru 90, pentru corneni, respectiv, Buzilă 82, pentru gazde.
Antrenorul formaţiei CS Cornu, Andrei Ionescu, a trimis în teren pe: Bucuroiu - Constantinescu, Zanfir, Negreanu, Heroiu, L. Ion, Grigore, R. Burlacu, Diaconu,. Drăgoi, Duţă. Au mai jucat: Băjenaru, Dobroiu.

6 comentarii:

  1. Ar fii frumos sa fie prezentate pe site si meciurile jucate de Mislea si Breaza,deoarece exista o oarecare rivalitate intre acestea..,iar cititorul ar fii entuziasmat sa gaseasca asemenea postari.Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, e adevarat si apreciez interesul tau pt acest blog. Din pacate, nu pot fi in mai multe locuri in acelasi timp. Daca ai vreo sugfestie in acest sens sau crezi ca am putea colabora te astept cu detalii! Macar pentru campionatul viitor...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu exista nicio rivalitate intre mislea si breaza.noi cei de la mislea ne vedem lungul nasului si nu dorim sa intram in polemici cu absolut nimeni.daca cei de la breaza au ceva de razbunat e problema lor ,in fond nu e decat un meci de fotbal.felicitam parcursul impecabil al echipei precizia si speram duminica sa fie un meci frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a zis nimeni ca exista o rivalitate intre noi si cineva de la Mislea, nu ne aflam relativ aproape nici ca localitati si nici nu avem ceva personal cu cineva de acolo, noi respectam orice adversar indiferent de numele sau sau de pozitia din clasament. Singurul lucru de razbunat este infrangerea din tur, care a stricat o serie care era oricum greu de mentinut, seria de victorii consecutive. Asadar, baietii vor juca cu ambitie ca sa obtina toate punctele puse in joc, esentiale pentru promovare. Urez mult succes echipei din Mislea duminica si fie sa castige cel mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai spuneti nimic de cscornu acum?aviz celor carea postat acum cateva saptamani.si ma refer la popescu fostul portar de cs cornu si cs banesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai AS MISLEA .......o echipa frumoasa suntem noi cei de la Mislea cu un lot unit si la bine si la rau .......la Mislea nu bate nimeni e clar ...si cum zice baieti din Breaza ca noi cei din Mislea nu am luat puncte in deplasare poate a venit momentul sa luam etapa asta ca na e etapa cu numarul 13 .... HAI MISLEA DACA NU LUAM LA bREAZA .. II BATEM PE vARNITA ACASA .....BAFTA MISLEA

    RăspundețiȘtergere