sâmbătă, 3 iulie 2010

Motocrosiştii de la Lido Câmpina îşi consolidează poziţiile în clasamentul general

La finele săptămânii tercute a avut loc penultima etapă a Campionatului Naţional de Motocros. Desfăşurată în localitatea Lăzarea, din judeţul Harghita, această etapă a avut parte de condiţii meteorologice potrivnice şi o pistă grea, plină de noroi şi grohotiş.
Sportivii de la MC Lido Câmpina, club condus de Cătălin Duţă (foto), au reuşit în etapa de la Lăzarea să-şi consolideze poziţiile din clasamentul general, cu atât mai important cu cât până la finalul sezonului mai este o singură etapă, în ultimul week-end din luna iulie, la Sibiu.
În momentul de faţă, cea mai bună clasare a o înregistrează George Manta (foto), la clasa 50 cmc, care a încheiat etapa pe locul al treilea, după ce în prima manşă a fost acroşat şi nu s-a putut clasa, iar manşa a doua a încheiat-o pe locul al treilea. De altfel, şi în clasamentul general, cel mai tânăr component al echipei MC Lido Câmpina şi-a consolidat poziţia a treia a clasamentului, pe care nu mai are cum s-o piardă în ultima etapă a Campionatului Naţional.
De asemenea, la Lăzarea au mai concurat Marcel Vişoiu (locul al V-lea la amatori) şi Sebastian Strechioiu (foto), la MXI, locul al III-lea în această etapă şi locul al patrulea în clasamentul general.
Acum în ultima etapă a campionatului Naţional de Motocros, care va avea loc în ultimul week-end din acaestă şună, la Sibiu, sportivii de la MC Lido Câmpina vor trebui să-şi consolideze poziţiile individuale în clasamentele generale şi vor încerca să obţină o clasare cât mai bună şi în clasamentul pe echipe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu