luni, 26 iulie 2010

Arbitri din Irlanda şi Kazahstan pentru FC Timişoara, în Europa League

UEFA a anunţat astăzi numele arbitirlor care vor conduce partidele echipei FC Timişoara în turul al treilea preliminar al Europa League.
Astfel, în prima manşă, care va avea loc la Myllykoski, în Finlanda, pe "Saviniemi Football Stadium", partida MyPa - FC Timişoara va fi condusă de David McKeon, din Irlanda. Partida se dispută joi, 29 iulie, de la ora 19.00 (ora României). Arbitrul David McKeon (foto dreapta)s-a născut pe 3 februarie 1972, locuieşte la Dublin şi se află din anul 2004 pe lista FIFA. Palmaresul său internaţional este mai degrabă unul modest. A arbitrat şi în România: Rapid Bucureşti - Rubin Kazan, scor 3-1, pe 21 iulie 2007, în turul al treilea al Cupei Intertoto. Nu a arbitrat-o niciodată pe FC Timişoara, în schimb, s-a sflat la centru într-o partidă de-a finlandezilor de la MyPa, pe 2 august 2007, în primul tur preliminar al Cupei UEFA la jocul EB Streymur - MyPa, scor 1-1. A fost în Finlanda, în toamna trecută, pe 9 octombrie, dar la Helsinki, atunci când a arbitra jocul de tineret sub 21 ani, Finlanda - Olanda, scor 0-1. Ultimul meci internaţional arbitrat de irlandezul McKeon a fost pe 22 iulie, în San Marino, Tre Penne - Zrinjski, scor 2-9, în precedentul tur preliminar al Europa League.
Partida retur, care va avea loc pe 5 august, de la ora 20.30, la Timişoara, va fi condusă de o brigadă din Kazahstan, condusă de Artyom Kuchin (foto stânga). Acesta s-a născut pe 15 decembrie 1977 şi se află din anul 2009 pe lista FIFA. Nu a mai fost în România ca arbitru şi nu a arbitrat nici una dintre echipe. Ultimul său meci internaţional a fost pe 15 iulie, în cadrul precedentului tur preliminar al Europa League, atunci când a condus jocul Austria Viena - Siroki Brijeg, scor 2-2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu