sâmbătă, 24 iulie 2010

Zeul fotbalului nu doarme niciodată...

Este o zicală veche de când lumea... Şi se aplică inclusiv celor care se cred foarte puternici, ba chiar prin şmecheria lor deasupra oricăror alte voinţe...
În "clanul" Crângaşu nu poate fi savurată pe deplin victoria (poate, doar de moment) asupra arbitrajului prahovean, reprezentată prin înlocuirea abuzivă şi fără nici un temei a arbitrului asistent FIFA Cristian Nica, cel mai bun asistent al României ani la rând, cu Marian Deaconu, care s-a remarcat doar prin bătăi şi scandaluri. De ce? Pentru că nepotul Eduard Crângaşu (foto dreapta) a făcut o gafă impardonabilă la meciul de debut în noua ediţie a Ligii I. Delegat la partida Pandurii Tg. Jiu - Unirea Urziceni, avându-l la centru pe bucureşteanul Radu Petrescu, Eduard Crângaşu a semnalizat un ofsaid total eronat în al doilea minut al prelungirilor, semnalizare în urma căreia a fost anulat golul marcat de Antohi, de la Pandurii. Cum scorul era 0-0, este evident că avem de-a face cu vicierea gravă a rezultatului, lucru recunoscut inclusiv de conducătorii clubului Unirea Urziceni! Cu siguranţă greşeala lui Eduard Crângaşu a fost consemnată de observatorul pentru arbitri Constantin Ştefan, din Bucureşti. Este destul de bizară greşeala asistentului ploieştean cu atât mai mult cu cât am convingerea că între el şi arbitru s-a folosit sistemul de comunicaţie radio, dar... degeaba!
Aproape că nici nu mai contează... Decizia a fost luată... Greşeala rămâne...
Iar cei care sunt categorici împotriva a ceea ce a făcut Silviu Crângaşu (foto stânga) susţin - în baza zicalei din titlul acestui material - că Zeul fotbalului s-a răzbunat pe ceea ce a făcut Silviu Crângaşu şi l-a lovit într-unul din puţinele puncte unde îl doare foarte tare: în nepotul său, Eduard Crângaşu, care nu are nici o vină pentru "mârşăviile" unchiului său!

6 comentarii:

  1. cred ca asta ar fi cel mai jalnic lucru din partea noastra sa de apucam sa aruncam cu pietre intr-un coleg de-al nostru. chiar daca il cheama crangasu! in ciuda faptului ca din punctul meu de vedere este o faza destul de clara si simpla consider ca edi nu a gresit intentionat ci pur si simplu atata stie.....

    RăspundețiȘtergere
  2. da , crangasu cel batran este un smecher fara pereche insa greseala nepotului lasa multe semne de intrebare , asta ar trebui sa si-o puna multi , si eu daca eram nepotu lu x poate eram in liga 2 cel putin :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai fiti invidiosi... daca iese unchiu la FRF il vedem si pe lista FIFA... tineti pumnii stransi ca sa iasa unchiu la FRF! RUgati-va chiar :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau pt Edi...chiar daca il cheama Crangasu,este un baiat finut,eu il respect si sper sa nu mai aiba astfel de erori...multa bafta!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca a gresit ca sa- l compromita pe unchiul! Diaconescu in direct! semneaza Emil Bozieru ! Incredibil! Nu se poate ! Noua comisie e varza ! Vai! are dreptate M . M. !

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca Dumnezeu nu doarme...si dupa cum zice o veche zicala "greselile parintilor vor fi platite de copii" se aplica in acest caz. Nu are rost sa ne intrebam domnule Crangasu daca Edi are vreo scuza? Dupa cum joia trecuta un anonim pe nume Miclea Costin spunea despre colegul nostru Alin Gheorghe ca a comis o greseala impardonabila la Pitesti si ca nu are nicio scuza pentru ca doar a facut de ras arbitrajul prahovean...ma intreb oare despre greseala lui Edi ce s-ar putea spune urmand aceeasi logica?

    RăspundețiȘtergere